Tyyne

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2012

28.4.2013
Tyynen kuulumisia omasta kodista:

Tyyne saapui meille kolmisen kuukautta sitten. Aluksi lähinnä rappukäytävässä ja ulkona jännitti, kun lähimetsässäkin saattoi hiihtäjä yhtäkkiä suhahtaa ohitse, mutta kyllä niihin totuttiin rauhassa ajan kanssa. Busseja tai muuta liikennettä Tyyne ei oikeen pelännytkään ja ekana iltana uskalsi jo leikkiä ulkona lumipalloilla. Nyt keväällä ulkona onkin kaikkea todella kiinnostavaa, ja kaikkien lintujen ja oravien perässä Tyyne mielellään juoksentelisi. On kyllä hyvin oppinut sivulla käskyn, pitää olla vaan tarpeeksi hyviä nameja mukana:) Vapaana ollaan pidetty metsän keskellä ja mökillä, hyvin tulee käskystä luokse, ellei ole jotain tosi kiinnostavaa juuri tonkimassa.

Eläinlääkärikäynnit on mennyt reippaasti, yksi antibioottikuuri Tyynelle annettiin, kun oli kova ripuli parin viikon päästä saapumisesta. Tyyne vaikuttaisi muutenkin olevan melko herkkävatsainen.

Tyyne on todella ihmisystävällinen neiti ja toisten koirienkin kanssa on tullut hyvin toimeen. Tyyne ei yksin ollessaan eikä muutenkaan riko mitään muuta kuin omia lelujansa, jotka onkin melkein kaikki saanut rikki, paitsi kongin ja pari muuta muovilelua.

Olemme kaikin puolin  todella tyytyväisiä uudesta perheenjäsenestä!

7.2.2013
Tyyne sai kodin Suomesta.

21.1.2013
Tyyne ei ole enää ihan tyyni, vaan hyvin iloinen ja reipas koiranpentu!

Alun ujo ja vähän vakava elämänasenne on jo tiukasti takanapäin ja Tyyne mennä touhottaa pentujen joukossa kuin kala vedessä: hirmuisen onnellisena Tyyne juoksee meitä vastaan, kun pääsemme aitaukseen sisälle. Pussailusta ja hännän vipatuksesta ei loppua tule, kun Tyyne pääsee meitä tervehtimään. Tyyne on kertakaikkisen sydämet sulattava kaunokainen! Eikä Tyynestä välttämättä kasva mitään kovinkaan suurta, se jäänee keskikokoiseksi eli sopivasti koirankokoiseksi tyttöseksi.

Katso video Tyynestä:

Viipurin koirat - Tyyne

13.12.2012
Tyyne-tyttönen on pentuparven mietiskelijä: isotassuinen pikkujätti, joka haluaisi löytää jo pian kodin Suomesta.

Eräs paikallinen eläinten ystävä oli löytänyt Tarmon, Taimin ja Tyynen piileskelemästä hylätyn kerrostalon kellarista. Ujosti kolmet tummat olivat tuijottaneet häntä hämärässä oviaukossa, ja hetken houkuttelun jälkeen hän oli saanut pennut yksitellen kiinni ja autoon. Kotiinsa hän ei pystynyt ottamaan kolmea isoa pentua, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kuljettaa ne kaikki Irinan tarhalle.

Tyyne ja Taimi ovat kovin samanoloiset siskokset: oikeastaan vain Tyynen lyhyempi karva erottaa sen siskostaan. Nimensä mukaisesti Tyyne on enemmän harkitsevaa laatua kuin suinpäin sinne tänne säntäilevä penturiiviö. Vaan mistäpä sitä tietää, minkälainen vilistäjä Tyynestäkin voi vielä uudessa kodissa kuoriutua.

Sisarustensa tavoin Tyyne suhtautuu hieman ujosti uusiin ihmisiin, mutta hetken tutustumisen jälkeen Tyyne on valmis kaveeraamaan ventovieraidenkin kanssa. Ihan pikkuiseksi Tyyne-tyttö ei tule jäämään, joten Tyyne etsii vain sellaista kotia, jossa kooltaan isohkoksi tuleva koira on toivottu asia. Taitoa ja halua koiran koulutukseen ja ulkoilutukseen on oltava, sillä pelkäksi sohvalla löhöilijäksi ei tästä tytöstä varmasti ole.

Rokotustensa puolesta Tyyne olisi valmis muuttamaan Suomeen ihan näinä päivinä, joten uusi koti ja omistaja ovat Tyynen toivomuslistalla ensimmäisenä!

Katso video Tyynestä:

Viipurin koirat - Tuhto & Tyyne

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.