Pihla

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 2012

20.12.2013
Pihla muutti uuteen kotiin.

26.11.2013
Kaunis Pihla joutuu etsimään uuden kodin, sillä yhteiselo kissojen kanssa ei suju. Muutoin Pihla on kiltti ja kiva tyttö!

Pihla on tavattavissa Lahdessa.

Nykyinen omistaja kertoo:

"Pihlasta joudutaan luopumaan hyvin raskain mielin. Pihla on kaunis katseita keräävä koira. Hän on ihana, rauhallinen ja iloinen tyttö, joka arkuudesta huolimatta tottui nopeasti kotikoiran elämään. Pihla rakastaa leikkimistä, ulkoilua ja rapsutuksista.

Ulkona Pihla kulkee vielä innokkaasti hajuja haistellen, joten pientä hihnassa vetämistä on. Vastaan tulevat ihmiset, autot ja pyörät ei Pihlaa kiinnosta. Muut koirat otetaan innokkaasti ja leikkisästi vastaan. Pihlasta löytyy jahtiviettiä, joten oravat ja kissat meinaa saada kyytiä.

Pihla on tottunut hyvin kerrostaloelämään. Ulkoiset äänet tai rappusissa kulkeminen eivät tyttöä haittaa. Hän jää hienosti yksin kotiin, eikä tee tuhoja. Pihla on oppinut hienosti tekemään tarpeensa ulos, vaikka pari vahinkoa on sisällekin päässyt. Vieraat ihmiset otetaan hieman jännityksellä vastaan, mutta hetken päästä ollaan tekemässä tuttavuutta ja nuollaan käsiä.

Pihla etsii sellaista loppuelämän kotia, jossa ei olisi kissoja tai muita pieneläimiä."

Pihlan yhteyshenkilönä toimii Laura, laura.viipurinkoirat(a)gmail.com. Täytäthän adoptiohakemuksen ennen yhteydenottoa.

8.11.2013
Pihlan kotipaikka on nykyään Lahti.

13.9.2013
Kaunis Pihla on äskettäin hylätty kodista tarhalle. Se on kaikesta kovin hämillään ja vähän peloissaankin, eikä voi käsittää, miksi on joutunut tarhalle.

Pihla on noin 1,5-vuotias siro ja kaunis tyttö, jolla kuulemamme mukaan oli koti. Pihlaa kuitenkin hoidettiin huonosti ja se kärsi nälästä. Lopulta tyttö hylättiin kokonaan, mutta onneksi se pääsi edes tarhalle asumaan, jotta voimme yrittää löytää Pihlalle oman lopullisen, kunnollisen ja rakastavan kodin.

Pihla jakaa tällä hetkellä sisähäkin kahden muun koiran kanssa. Istumme rauhallisesti sen häkissä ja tarjoamme sille nameja. Tyttö on turhan laihassa kunnossa. Pihla nuuhkii aluksi käsiäni ja ottaa varovaisesti tarjoamiani herkkuja. Mitä enemmän tytölle antaa nameja, sen vähemmän se empii niitä tulla hakemaan. Pihla antaa myös varovaisesti silittää itseään, vaikka sitä varmasti paljon jännittääkin.

Emme tiedä, mitä kaikkea Pihla on edellisessä elämässään joutunut kokemaan. Tulevan omistajan onkin syytä varautua totuttamaan Pihlaa kärsivällisesti ja pitkäjänteisesti uusiin asioihin. Pihlasta saa varmasti mitä parhaimman ystävän, kunhan sen totuttamiseen jaksetaan vain panostaa ja se saa uudessa kodissaan tarvitsemaansa huolenpitoa ja rakkautta. Pihla unelmoi kodista, jossa se saa illalla käpertyä lämpimälle pedille nukkumaan ilman pelkoa hylkäämisestä.

Viipurin koirat - Nadja & Pihla

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.