Mishka

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni
Syntymäaika: 2011

10.5.2013
Mishka sai kodin Turusta!

11.3.2013
Persoonallinen Mishka on pieni herrasmies. Mishka rakastaa ihmisten huomiota, ja sylissä istuskelu on pojasta oikein mukavaa.

Mishka oli löytynyt talvella yksinään kadulta kuljeskelemasta. Pientä poikaa ei ohikulkija raaskinut jättää hankien keskella pakkaseen, joten poika sai autokyydin Olgan tarhalle. Kun ei omistajaa löytynyt, joutuu Mishka nyt etsimään uutta kotia.

Mishka on kovin persoonallisen näköinen nuorimies. Etujalat ovat kuin rokokootuolista ja pää taas on hassun leveä ja pyöreä. Mistä ihmeestä Mishka on omintakeiset piirteensä perinyt, sen tietää vain Mishkan emo, jos sekään. Mutta onneksi kauneus on katsojan silmissä, ja Mishka onkin aivan varma, että kyllä joku vielä sulaa tämänkin pojan vähän surumielisten silmien edessä!

Mishka on luonteeltaan oikein mukava ja fiksu poika, ja ihmisten huomio on parasta mitä Mishka tietää. Poika on Olgan luona tottunut jakamaan makuupaikat ja ruokakipot monen muun koiran ja kissan kanssa. Pääosin yhteiselo muiden koirien kanssa sujuu hyvin, mutta toisille uroksille Mishka saattaa joskus pöristä. Varmuuden vuoksi emme siis suosittele Mishkaa toisen uroksen kaveriksi.

Mishkalla lienee joskus ollut ihan huolehtivainen koti, sillä hihnassa kulkeminen on selvästi pojalle tuttua puuhaa ja se sujuukin varsin mallikkaasti. Mishka olisikin aivan valmis muuttamaan omaan kotiin!

Viipurin koirat - Mishka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.