Verneri

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

8.11.2013
Verneri sai kodin Helsingistä.

10.9.2013
Mainio Verneri on paitsi erityisen komea, myös luonteeltaan oikein iloinen ja kiva pentu!

Verneri ja sen sisarukset Viola ja Viena oli hylätty Irinan tarhalle elokuussa. Kaikkiaan pentuja oli viisi, ja ne olivat hyvin likaisia ja huonokuntoisia. Pian tarhalle jättämisen jälkeen sisaruksista kaksi menehtyi, mutta kaikeksi onneksi Verneri sekä Viola ja Viena selvisivät ja alkoivat vahvistua.

Verneri tulee iloisesti tervehtimään ja hakemaan herkkuja vierailtakin ihmisiltä. Vernerin upeita sinisiä silmiä ei voi olla tuijottamatta: mistä lie Verneri onkin saanut niin erikoisen ja persoonallisen ulkonäön.

Sisarustensa tavoin Verneri vaikuttaa vielä varsin rauhalliselta, mutta taitaa olla niin, että Verneristä kuoriutuu vielä vauhdikas ja vilkas pentu, kunhan poika pääsee tarhalta omaan kotiin. Tapakasvatusta, riittävästi ulkoilua ja muuta koiramaista puuhaa -  siinä resepti tämän pojan ohjaamiseen kivaksi koirakaveriksi!

Vernerin arvioidaan syntyneen kesäkuussa 2013. Poika on valmis matkustamaan Suomeen lokakuun puolessa välissä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.