Snejka

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 2009

17.2013
Snejkan kotikaupunki on nykyään Viipurin sijasta Kuopio.

16.8.2012
Snejka odottaa kotia ties kuinka monetta vuotta. Snejka on vaatimaton ja ystävällinen tyttö, jolle soisi vihdoin onnellisen loppuelämän omassa kodissa.

Snejka on varsin huomaamaton tyttö: hiljakseen se jolkottelee Olgan tarhalla tulijoita tarkkaillen. Kun pysähdyn rapsuttamaan maassa tepsuttavaa pentua, huomaankin yhtäkkiä, että kevyt kuono koskettaa selkääni. Snejkahan se siellä tulee hakemaan osaansa rapsutuksista. Onnellisena tyttö jää kainalooni istumaan, kun se vihdoin saa huomiota ja rapsutuksia.

Snejka on hyvin ystävällinen ja rauhallinen koira. Se tulee hienosti toimeen Olgan tarhan muiden koirien kanssa. Snejkan rauhallisen luonteen vuoksi sitä ei kuitenkaan suositella kovin vilkkaan koiran kaveriksi, vaan Snejkan haaveissa on rauhallisempi koirakaveri.

Katso video Snejkasta:

Viipurin koirat - Snejka 11.8.2012

14.12.2010
Kohtaamme jälleen tämän Venäjän karmivan koirien kohtelun! Pentuja odottava viimeisillään olevan koira lempataan tienlaitaan ja jätetään sinne oman onnensa nojaan.

Näin kävi myös Snejkalle. Snejka löytyi lumihangesta, mutta pentuja ei löytynyt mistään. Snejka on selvästi surullinen ja järkyttynyt eikä rauhattomalle tarhalle kovaan meteliin joutuminen ainakaan vähennä nuoren äidin stressiä. Olgan tarhalla kävijät saivat tutustua tyttöön, se antoi silittää itseään, mutta oli järkyttynyt eikä uskaltanut nauttia ihmisen läheisyydestä.

Snejka on suloinen ja kaunis tyttö, aika pikkuinen, ehkä pienen pystykorvan kokoinen. Tarhalla Snejka on myös sterilisoitu. Toivomme Snejkan pian löytävän oman kodin, jossa tyttö saisi rauhassa totutella ihmiseen, joka selkeästi on rikkonut sen luottamuksen. Kodin, jossa Snejka uskaltaisi nauttia koiran elämästä niin kuin koiran kuuluu.

Katso video Snejkasta:

Viipurin koirat - Snejka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.