Sashka

Sukupuoli: uros
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2/2012

18.4.2013
Sashka sai kodin Helsingistä!

11.3.2013
Sashka rakastaa niin ihmisiä, toisia koiria kuin kissojakin. Tämä pieni nuorukainen haluaisi valloittaa jonkun sylin ja koko elämän jo pian!

Olgaa oli pyydetty pelastamaan pieni Sashka: sen omistaja ei enää kyennyt huolehtimaan pojasta, ja vaihtoehtona olisi ollut, että Sashka olisi työnnetty oven raosta kadulle. Eipä Olga voinut moista sallia, joten tarhan ovi aukeni ja Sashka pääsi koiralauman jatkoksi etsimään uutta kotia.

Sashka on sympaattinen pikkumies: se tulee hienosti juttuun niin toisten koirien kuin kissojenkin kanssa. Vieraita ihmisiä Sashka tulee tervehtimään häntä heiluen ja lapsetkin Sashka ottaa yhtä iloisesti vastaan.

Sashka on osoittautunut varsin hiljaiseksi pojaksi: Olga ei ole kuullut pojan haukkuvan oikeastaan koskaan. Yksinjääminen on myös sujunut Sashkalta ongelmitta, joten Sashkan voisi uskoa sopeutuvan elämään myös kerrostalossa. Toki Sashkalla on tällä hetkellä koiralaumana tukenaan, joten yksinolemista tulee varautua harjoittelemaan uudessa kodissa.

Sashka on iloinen ja mutkaton nuorukainen, jolla koko elämä on vielä edessä. Varmasti siihen tulee kuulumaan niin ylämäkiä kuin alamäkiäkin, mutta jos olet valmis kulkemaan Sashkan rinnalla kaikki mahdolliset mäet ja tienmutkat, on Sashkakin valmis valloittamaan kotisi, sylisi ja elämäsi!

Viipurin koirat - Sashka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.