Funtik

Sukupuoli: uros
Koko: jää pieneksi
Syntymäaika: 7/2013

5.12.2013
Funtik sai kodin Helsingistä.

20.10.2013
Iloinen ja suloinen Funtik se vaan komistuu päivä päivältä! Jos etsit pienehköä, mutta aktiivista ja reipasta koiraystävää, voisi Funtik muuttaa elämäsi pienen, iloisen koiran verran onnellisemmaksi!

Siskojensa tapaan Funtik on hyvin iloinen ja reipas poika. Aikuinen tai lapsi, mies tai nainen, Funtik on aina valmis kiipeämään syliin ja pussailemaan puhki:). Vaikka Funtik jää pienehköksi, etsii se silti sellaista omistajaa, joka jaksaa ja haluaa tarjota pojalle riittävästi tekemistä ja reipasta ulkoilua.

Viipurin koirat - Funtik

29.9.2013
Mikä ihana ruskea nappisilmä! Suloinen Funtik-poika hylättiin kesämökkikauden päätyttyä siskojensa kanssa.

Funtik ja sen siskot Fenia ja Fania syntyivät kesällä vahinkopentuina. Syksyn saavuttua perhe palasi kaupunkiin, mutta huolivat ainoastaan pentujen emon mukaansa, ja jättivät kolme pientä pentua yksin oman onnensa nojaan. Onnettarella oli kuitenkin näppinsä pelissä, sillä naapuri löysi ne sattumalta ja toimitti pentueen turvaan Olgan luokse.

Pennut ovat nyt noin kolmikuisia. Funtik on hyvin hellyyttävän näköinen pieni luppakorva, josta kasvaa varmasti hieno poika! Pentujen vanhemmista meillä ei ole tietoa, joten tuleva koko jää arvailtavaksi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.