Olivia

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2013

15.2.2014
Olivian kuulumisia:

"Terveiset Pohjois-Pohjanmaalta. Pääsin uuteen kotiin joulukuun alusta ja olen alusta alkaen viihtynyt uudessa kodissani TODELLA hyvin. ;) Uusi perheeni ja kaikki tapaamani ihmiset kehuvat minua oikein kauniiksi, kiltiksi ja reippaaksi neidiksi. Taisin heti alusta alkaen hurmata kaikki ja hiffata miten täällä tulee käyttäytyä.

Kaikki mitä olen nähnyt ja kokenut on ollut super hyper hauskaa! Käytiin mm. tammikuussa reissu paikassa, jota emäntäni kutsui Lapiksi. Siellä oli kummallisen kumpareiset maisemat ja puutkin ihan kutistuivat silmissä. Nähtiin ihan kummallisia elukoitakin, joilla oli oksat päässä. Mahtoiko sit olla niiden maastoutumiskeino, tai joku kumma muoti-ilmiö. Ne oli aika isoja, mutta en kyllä pelännyt niitä yhtään. Ne tosin pelkäsivät minua, kun yritin niitä saada kanssani leikkimään. Sit löysin mustia, makeita herkkunappeja ympäriämpäri tiputeltuna. Ne maistuivat tosi maukkailta, mut jostain syystä emäntä ei antanut niitä jäädä napostelemaan. Onneksi olin nopea ja sain namuja naposteltua kuiten riittävästi. ;) Jostain Saariselän ja Kiilopään tuntureista noi ihmiset tuntuivat tosiaan kovasti puhuvan vielä reissun jälkeenkin. Mistä lie höpisseet.

Täällä uudessa kodissa minulla on seurana kiltti, vanha rouvakoira, jonka seurassa tykkään niin kovasti olla. Mukava leikkikaveri, vaikka vähän meinaa nopeeta jo hyytyäkin. Lisäksi olen saanut monta muutakin kaveria, joiden kanssa telmiä. Asuvat tuossa naapurissa ja lähialueilla. Monenmoista täällä olen nähnyt ja kokenut ja paljon pääsee kokoajan reissaileen ympäriämpäri. Tykkään kaikista ja kaikesta! Kovin olen tyytyväinen ja iloinen koira. Elämä on ihanaa! :))"

5.12.2013
Olivia sai kodin Kempeleestä.

6.10.2013
Voiko hullunkurisempia korvia ja pysäyttävämpää katsetta enää olla? Olivia hurmaa kaikki paitsi hauskalla ulkonäöllään myös ihastuttavalla luonteellaan.

Eräänä päivänä oli pieni Olivia tepastellut yksin Viipurin katuja. Viipurilainen perhe poimi tytön mukaan ja vei kotiinsa, mutta kun ei nelikuinen Olivia ollutkaan sisäsiisti, osoittivat he Olivialle ulko-ovea. Sen verran he onneksi ajattelivat, että veivät tytön Irinan tarhalle turvaan.

Olivia jolkottaa pentulaumassa iloisesti häntä heiluen. Tyttö vaikuttaa varsin reippaalta ja mukavalta pennulta, joka ilostuu kovasti, kun saa huomiota. Olivia ei ole liian riehakas, vielä, mutta saa varmasti lisää iloista energiaa päästyään pois tarhalta.

Mustat koirat tuppaavat hukkumaan tarhalla muiden koirien joukkoon, mutta Oliviaa onkin nyt onnistanut, sillä se on saanut valttikortikseen veikeät korvat, joiden avulla tyttö nyt toistaiseksi erottuukin kymmenien muiden pentujen joukosta.

Olivia vaikuttaa kultaiselta tytöltä, joka antaisi mitä vain, jotta pääsisi ennen hyytävän talven tuloa omaan lämpöiseen kotiin. Sopivasti liikuntaa, muita aktiviteetteja sekä tapakasvatusta, niin Oliviasta kasvaa upea, kaunis, hyväkäytöksinen nuori neito.

Olivian vanhemmista meillä ei ole tietoa, joten tarkkaa tulevaa kokoa on vaikea arvioida. Oliviasta kasvanee kuitenkin vähintään keskikokoinen tyttö.

Viipurin koirat - Olivia

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.