Ludwig

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

20.6.2013
Ludwig sai kodin Hyvinkäältä.

27.4.2013
Ludwigia persoonallisemman näköistä koiraa saa hakea: upeat raitakuviot ja puolipitkä turkki takaavat huomion, missä poika liikkuukin. 

Ludwig ja sen sisarukset LeeviLinusLuciaLiljaLydia ja Laventeli tuotiin Irinan tarhalle kodista: vaikka seitsikko on erittäin kaunista ja persoonallista porukkaa, ei emon omistaja ollut jaksanut nähdä vaivaa kotien etsimiseksi pennuille, vaan hän oli kyydinnyt koko porukan tarhalle. Irinan läksytysten saattelemana omistaja lähti kotiin, ja ehtona pentujen ottamiselle tarhalle oli se, että omistaja käy sterilisoimassa emokoiran heti vain kuin mahdollista.

Hieno poika Ludwig on ystävällinen ja rauhallinen poika. Kaikki kolme veljestä ovatkin luonteeltaan varsin samankaltaisia: reippaita, mutta rauhallisia, eikä mitään sählääjiä. Ludwig vaikuttaa ihan täydelliseltä paketilta niin ulkoisesti kuin sisäisestikin!

Kunhan Ludwig kotiutuu, kuoriutuu siitä varmasti nykyistä vilkkaampi pentu. Silloin voivat kyytiä saada niin kengät kuin sohvankulmatkin, mutta sellaista se elämä koiranpennun kanssa aina on. Ja kun kuukaudet vähän vierivät, kasvanee Ludwigista keskikokoinen poika - tuskin mikään valtava jättiläinen, mutta kuitenkin ihan koiran kokoinen poika. Sellainen, joka mahtuu mukavasti kainaloon, mutta joka ei kuitenkaan vie koko sohvaa siihen köllähtäessään.

Katso video sisaruksista:

Viipurin koirat - Lucia & Ludwig

Viipurin koirat - Laventeli, Linus, Ludvig, Leevi & Lucia

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.