Kubik

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

19.12.2013
Kubik sai kodin Kuopiosta.

12.11.2013
Kubikia onnisti ja se pääsi Viipurissa kotihoitoon. Suloinen poika etsii kuitenkin kotia tositarkoituksella Suomesta.

Kubik oli löytynyt noin kahden kuukauden ikäisenä roskalaatikosta. Kubik on tästä huolimatta iloinen ja suloinen nuorimies, aivan kuin jokaisen pennun kuuluukin olla. Kubik ei onnekseen joudu värjöttelemään syyssateissa tarhalla, vaan se pääsi Irinan ystävän luo kotihoitoon. Samalla pojalle tulee tutuksi arkielämä kotona.

Tästä huolimatta Kubik tulee varmasti tarvitsemaan monenlaista ohjausta, opastusta ja koulutusta, että siitä kasvaa tasapainoinen ja fiksusti käyttäytyvä koiraherra. Vaikka hellyyttävämpää pentua saa etsiä, tulee sille kodin tarjoamista harkitessa käydään tarkkaan läpi omat resurssit ja ennen kaikkea sitoutuminen: hetken mielijohteen johdosta ei Kubik halua muuttaa kenenkään luokse, vaan pitkän ja hartaan harkinnan tuloksena!

Kubik on syntynyt elokuun lopulla 2013, ja se olisi rokotustensa puolesta valmis muuttamaan Suomeen joulukuun lopussa.

Viipurin koirat - Kubik

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.