Sampo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2012

28.2.2013
Sampo muutti Lappeenrantaan.

30.1.2013
Ystävällinen ja iloinen Sampo rakastaa kovasti ihmisiä! Tarhalla ihmisseurasta on pulaa, joten Sampo ei toivo mitään muuta kuin mahdollisimman pikaista muuttoa omaan kotiin Suomeen.

Sampo oli löytynyt pari päivää Louhi-tytön jälkeen lähiössä olleen kerrostalon pihalta. Siellä Sampo oli lumipyryssä loikkinut erään kotiinsa palaamassa olleen naisen luokse ja vinkunut hädissään. Naisen sydämessä vihloi ajatus palelevan pennun jättämisestä pakkaseen, joten hän palasi autolleen ja kuljetti Sampon Irinan tarhalle.

Sampo muistuttaa hämmästyttävästi Louhia, ja koska löytöpaikkakin on melkein sama, voisi vahvasti veikata, että kyseessä ovat sisko ja veli. Myös luonteeltaan ne ovat varsin samanoloisia: varsin rauhallisia ja lempeänoloisia pentuja. Sampo suorastaan rakastaa ihmisiä, ja siskoaan hieman reippaampai Sampo on mielellään kiipeämässä syliin nautiskelemaan lämmöstä ja huomiosta.

Mutta eiköhän Sampostakin vielä kunnon viikari kuoriudu, kun uuden kodin ovet ovat auenneet ja uusi ympäristö tullut tutuksi! Jos nuoren pojan opastaminen iloiseksi ja reippaaksi koirakansalaiseksi ei tunnu liian suurelta, vaan sopivalta haasteelta ja elämäntavalta, voi Sampo olla tulevien vuosiesi valo ja piriste. Sampon rokotukset ovat pian voimassa, joten odottelemme vain sopivan uuden omistajan yhteydenottoa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.