Malva

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2013

27.12.2013
Malva sai kodin Kirkkonummelta.

21.12.2013
Malvaa onnisti ja se pääsi Suomeen kotihoitoon! Malvaa pääsee tapaamaan Espooseen.

Malvan kotihoitaja kirjoittaa tytöstä näin:
"Malva oli alkuun kovin ujo pentu, tyttö arasteli kovasti talon väkeä ja eläimistöä. Seuraavana päivänä meno oli kuitenkin jo paljon reippaampaa ja nyt Malva toheltaa innokkaasti hoitokodin oman koiran kanssa. Ujon kuoren alta on paljastunut hyvin leikkisä ja vilkas pentu.

Meitä ihmisiä Malva vähän arastelee edelleen. Tulee kyllä syömään herkkupaloja kädestä, mutta perääntyy, kun yritetään silittää. Kuitenkin, jos Malvan ottaa syliin ja alkaa häntä rauhallisesti kipsutella, tyttö aika pian rentoutuu ja käy tyytyväisenä köllimään siihen. Malvan arkuus luultavasti pikkuhiljaa karisee, kun tyttö huomaa, ettei tässä nyt sitten mitään ihmeellistä loppujen lopuksi ollutkaan.

Kun ruokaa laitetaan, on Malva aina paikalla. Malva on innokas apukokki, joka seuraa tarkkaan mitä keittiössä tapahtuu. Ruoka tuntuukin olevan Malvasta maailman ihanin asia. Alkuun hän yritti syödä ruoka-aikaan vielä kaverinkin einekset, mutta nykyään jo luottaa siihen, että ruokaa kyllä riittää ja sitä saa aina lisää. Valjaita ja ulkoilua tytön kanssa on jo ehditty vähän harjoitella, Malva kulkee hihnassa hyvin ja reippaasti, kunhan vaan pääsee ensi hämmennyksestään ohi. Hoitotoimenpiteet tyttö antaa tehdä hienosti, vaikka ne häntä vähän pelottavatkin. Sisäsiisti Malva ei vielä ole, mutta fiksu tyttö hämmästytti hoitoperhettä tekemällä pisut heti siististi sanomalehden päälle ja on jatkanut samalla linjalla.

Malva ei ole hirveästi haukkunut, mutta jos jokin ääni on hänestä uusi ja outo, saattaa muutaman kerran haukahtaa. Toisinaan taas aamulla saattaa pikku innostus haukku päästä, kun talon väki herää. Kissoja Malva on nuuskutellut, mutta Malvan pettymykseksi ne mokomat eivät alkaneet yrityksestä huolimatta leikkiä hänen kanssaan. Silti pitää aina välillä vähän seurailla, että jos sittenkin saisi leikin aikaiseksi."

Malvan kyselyihin vastaa Noora. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Nooran tavoittaa numerosta 040 8342427, soittoaika klo 15-16. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

10.11.2013
Pikkuinen Malva ujostelee vielä vähän, mutta uskaltaa kuitenkin syödä matolääkkeen sylissä ollessaan vieraalta ihmiseltä, ja se on kovin vähän maailmaa nähneeltä pennulta kelpo suoritus!

Uusia ihmisiä tyttö tarkkailee kyllä uteliaana, mutta turvallisen välimatkan päästä. Rauhallisin ottein Malvan saa nostettua syliin ja pikkuinen ottaa sen ihan rauhallisesti. Kovasti se pähyilee ympärilleen huolestuneen oloisena, mutta eipä se ole suuri ihme. Suuri tarha pelottavine äänineen ja kovine meteleineen saa pienen, vasta vähän aikaa tarhalla olleen pennun kovin mietteliääksi. 

Pieni Malva olisi onnessaan, jos joku ihana ihminen tarjoaisi sille rakastavan ja huolehtivan kodin. Malva etsii sellaista omistajaa, joka jaksaa rauhallisella ja lempeällä otteella totuttaa sitä uusiin asioihin unohtamatta tietenkään peruskoulutusta.

Malva on valmis matkustamaan omaan kotiinsa joulukuun alun jälkeen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.