Lotta

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2013

28.11.2013
Lotta sai kodin Naantalista.

22.9.2013
Lotta on reipas tyttö, joka riemastuu kovasti saadessaan tutustua uusiin, tytön mielestä niin kovin ihaniin ihmisiin!

Lotta ja veljensä Luukas hylättiin Irinan tarhalle syyskuun puolessa välissä. Pennut ovat iältään nyt noin nelikuisia, joten kunhan rokotukset vain tulevat voimaan, on tämä kaksikko ryntäämässä omiin koteihin mieli avoinna ja uusia seikkailuja etsien!

Lotta tuntuu rakastavan kaikkia ihmisiä avoimesti. Hetkeäkään Lotta ei epäröi kipittäessään luokse ja pomppiessaan vasten: ota syliin, ota syliin! Lotalla tuntuu riittävän energiaa runsaasti, ja Lotta haluaisikin sellaisen kodin, missä aktiivinen terrierienergia osataan suunnata oikein. Siinä kodissa ei hätkähdetä, vaikka sohvan kulma olisi jonain päivänä muotoiltu vähän uusiksi, vaan siellä ryhdytään vain pohtimaan, mitä sellaista puuhaa tytölle keksittäisiin, mikä olisi omistajankin mielestä mukavaa ja aktiiviselle pennulle sallittua.

Lotan rokotukset ovat voimassa lokakuun puolesta välistä eteenpäin, joten sen jälkeen Lotta haluaisi laukata Suomeen ja suoraan jonkun ihanan ihmisen sydämeen!

Viipurin koirat - Lotta

Viipurin koirat - Pentuja Irinan tarhalla 5.10.2013

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.