Bobby

Sukupuoli: uros
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 1/2013

25.7.2013
Bobby sai kodin Tampereelta.

9.6.2013
Iloinen Bobby valloittaa kenet tahansa! Tästä touhottajasta ei kasva kovin isoa poikaa, joten reipasta mutta pienehköä koiraa kaipaavalle Bobbystä voisi tulla oiva kaveri!

Bobby menee Olgan tarhan koiralaumassa kuin kala vedessä: tällä pienellä miehellä on sosiaaliset taidot hallussa niin toisten koirien kuin ihmistenkin suhteen. Pieniä riiviön elkeitä pojasta toki myös löytyy, ja silloin joku vanhempi koira saa tuntea naskalihampaat kintuissaan, kun Bobby yrittää saada kaveria mukaan leikkiin.

Bobby jäänee pienikokoiseksi pojaksi, mutta silti se on täynnä koiramaista energiaa ja tarvitsee varmasti runsaasti aktiviteetteja. Ja iltaisin onkin sitten mukava köllähtää omistajan kainaloon, kun on päivän saanut touhuta sydämensä kyllyydestä!

Bobby voisi reissata omaan kotiinsa jo pian - kunhan se sopiva omistaja on ensin löytynyt!

Viipurin koirat - Bobby

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.