Krista

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 12/2010

11.5.2013
Krista ehti odottaa kotia hoitopaikassaan todella pitkään. Oma koti löytyi kuitenkin vihdoin Tampereelta.

17.8.2012
Krista odottaa vieraita kotihoitopaikkaansa jo hieman kyllästyneenä: "Eikö minua huomaa kukaan?" Kristasta eli Kipsusta on kehittynyt kotihoidossa kaunis sporttinen koiraneito, jonka mielipuuhaa on juosta tuulennopeudella koirapuistossa. 

Tullessaan Kipsulla oli paljon pelkotiloja, mutta niistä tyttö on enimmäkseen päässyt yli. Kotioloissa Kipsu rientää muitten mukana hakemaan niin rapsutukset kuin namitkin. Vieraat ihmiset tyttöä vielä hieman pelottavat, mutta koirakaverin kanssa niittenkin kanssa voi lähteä lenkille. Kipsun uudessa kodissa pitääkin olla koirakaveri.

Kipsu osaa istua, antaa tassua, mennä maahan, hypätä vasten ja tulla luokse pyydettäessä. Agilityynkin voisi ajatella tytön sopivan, sen verran nopeasti ja halukkaasti tyttö oppii uusia asioita. Ulkoillessa Kipsu vetää ajoittain (hidas hoitomamma), toisten koirien kohtaaminen ja näkeminen innostaa myös vähän liikaa, niitä kaikkia kun olisi ihan pakko päästä moikkaamaan.

Pieni pahekin tältä kultaiselta tytöltä löytyy: niin pehmolelut kuin myös neidin näkyville jätetyt tyynyt kokevat kovan kohtalon, sisukset pitkin lattiaa. Kipsu ei ole kova haukkumaan ja neiti saattaisikin sopia myös kerrostaloon.

22.11.2011
Joulukuusssa 2011 vuoden täyttänyt Krista on kiltti, arahko koira, joka suhtautuu ihmisiin varoen. Varsinkin nopeat liikkeet pelottavat.

Krista tarvitsee omistajan, jolla on malttia ja rauhallisuutta antaa koiran sopeutua ajan kanssa.

Krista ei kuitenkaan ole mikään häntä koipien välissä nurkassa nyhjöttäjä vaan seurailee hoitopaikan koirien kanssa kodin touhuja ilosena, vilkkaana ja uteliaana. Uudessa kodissa olisikin hyvä olla koirakaveri josta ottaa tukea ja mallia. Krista sopii varmaankin myös kerrostaloon, koska ei ole haukkuherkkä. Ei kuitenkaan aivan keskustaan, sillä ohiajavat autot pelottavat vielä jonkin verran. Asiassa on kyllä edistytty aimo harppauksin. Liikuntaa tämä tyttö tarvitsee myös paljon, joten maleksien korttelin kiertäminen ei riitä. Krista on sterilisoitu, n. 55 cm korkea ja painaa 22 kg.

Uutta kotia tyttönen odottelee kotihoidossa Järvenpäässä.