Tuhto

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2012

28.2.2013
Tuhto sai kodin Lappeenrannasta.

20.12.2012
Tuhto on varsin veikeä pikku poika, joka tyytyväisenä tarkkailee pentumökin tapahtumia sylistä käsin. Vielä tyytyväisempi Tuhto-poika olisi, jos kyyti Suomeen omaan kotiin odottaisi sitä pikapuoliin!

Noin kolmikuinen Tuhto vaikuttaa pirteältä ja iloiselta pennulta, joka viettää päivänsä leikkien ja painien muiden pentujen kanssa. Tuhto on ystävällinen poika, jolle ihmisten silitykset ja rapsutukset kelpaavat. Talvi on vasta aluillaan, ja pakkaset paukkuvat vielä kauan. Se on erityisen rankkaa pennuille, ja Tuhto odottaisikin kovasti, että pääsisi lämpöiseen kotiin, oman ihmisen kainaloon rapsuteltavaksi ja hellittäväksi.

Tuhtosta kasvaa komea poika, eikä se välttämättä tule jäämään kovin pieneksi. Uuden omistajan onkin hyvä varautua opettamaan nuorukaiselle hyvät herrasmiehen tavat. Jos kodistanne löytyy halittavan nallekarhun paikka, Tuhto on valmis pakkaamaan ja muuttamaan Suomeen samantien!

Katso video Tuhtosta:

Viipurin koirat - Tuhto & Tyyne

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.