Vanja

Sukupuoli: uros
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2010

18.7.2013
Vanja sai kodin Espoosta.

9.5.2013
Vanja on erittäin reipas ja iloinen poika. Sitä eivät maailman murheet tunnu painavan, vaikka se juuri menettikin entisen omistajansa.

Vanja odottelee kotia kotihoitopaikassa Viipurissa. Sinne Vanja päätyi, kun sen iäkäs omistaja sairastui vakavasti ja joutui sairaalaan. Pienet koirat eivät Irinan tarhalla pärjää isompien koirien joukossa, joten Vanjaa onnisti, kun se pääsi odottamaan uutta omistajaa kotioloihin.

Vanja on osoittautunut iloiseksi ja reippaaksi pojaksi, joka tulee hyvin toimeen niin toisten koirien kuin kissojenkin kanssa. Hihnassa kulkeminen on Vanjalle jo tuttua puuhaa, ja Vanja ei tunnu tietävän mitään mukavampaa asiaa kuin huomio ihmisiltä: ventovieraatkin ihmiset saavat Vanjalta heti nuolaisun poskeen ja poika on valmis vaikka loikkamaan syliin.

Vaikka Vanja on pieni koira, on se silti niin reipas kaveri, että siitä on seuralaiseksi varmasti pitkillekin lenkeille! Uuteen kotiin kotiutuminen on kelle tahansa koiralle haastavaa, joten vaikka Vanja nyt on täysin välitön ja reipas koira, tulee sen kotiuttamiseen suhtautua pitkäpinnaisesti ja rauhallisesti. Lelukoirasta Vanja on kaukana, mutta aitoa, pienikokoista koiraa kaipaavalle Vanjasta tulee oiva kaveri!

Viipurin koirat - Vanja

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.