Vincent

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2012

3.7.2013
Vincent-poika sai kodin Helsingistä.

24.6.2013
Vincent vaihtoi hoitopaikkaa ja on nyt tavattavissa Vantaalla.

17.6.2013
Rohkea pieni Vincent rakastaa ihmisten seuraa ja rapsutuksia ja poika on valmis hurmaamaan kotiehdokkaat.

Vincentin hoitopaikka Saksassa peruuntui, joten pikkukaveri odottaa edelleen oman kodin kutsua, mutta nyt Suomesta käsin. Vincentin kotihoitopaikka sijaitsee Tuusulassa ja hoitotäti kertoo näin:

"Kaikki on mennyt loistavasti. Vinski on energinen pentu, mutta myös tottelevainen ja rauhoittuu sohvalle rapsuteltavaksi milloin se vain on mahdollista. Rapsutuksista se ei edelleenkään ole saanut tarpeekseen ja tuskin ihan heti saakkaan. Hihnassa kävely sujuu päivä päivältä paremmin, alussa oli aika kieputusta. Ruoka maistuu ja muiden koirien kanssa yhteisellä nappulakupilla syödään kaikki kiltisti vuorollaan. Sisäsiisteys on myös vielä harjoitteluvaiheessa, paperille pissaaminenkaan ei ihan ole vielä hallinnassa, mutta hiljaa hyvä tulee. Rapun äänille ei hauku, mutta sisälle tultaessa tulee vastaan ja haukahtaa muutaman kerran. Ihana pentu kaiken kaikkiaan ja potentiaalia varmasti vaikka mihin, miellyttämisenhalu tuntuu olevan pojalla kova."

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

_______________________________________________________

26.4.2013
Vincent varattiin saksalaiseen hoitopaikkaan.

3.2.2013
Vincent haluaa isona sellaiseksi fiksuksi ja hyväkäytöksiseksi koirapojaksi, jota koko naapurusto ihailee! Vain se pojan hyvään elämään luotsaava omistaja puuttuu.

Kolme kirjavaa pentua oli tuotu viipurilaiselle eläinlääkäriasemalle lopetettaviksi. Sen verran pentujen emon omistajalla oli järkeä, ettei hän sentään hylännyt kolmikko lumihankeen, mutta eihän lopettaminenkaan olisi näille vasta elämänsä alkumetreillä oleville pentusille ollut oikein. Niinpä eläinlääkäri säästi pentujen hengen ja pyysi Irinalta apua kotien etsimiseen.

Pennut ovat niin taiteellisesti väritettyjä, että kaikki saivat nimensä suurten taiteilijoiden mukaan: Pablo Picasso, Vincent van Gogh ja Angelica Kauffmann ovat nyt löytäneet pienet seuraajansa näistä naperoista.

Koko kolmikko on tehty hyvin vilkkaista ja reippaista pennuista. Vincent on ehkä veljeään Pabloa aavistuksen tuumailevampi, mutta eipä Vincentiäkään voi rauhallisuuden perikuvaksi kutsua. Sellainen sopivan menevä nuorukainen!

Vincent kasvaa vielä kunnon viikariksi, joten uusi omistaja olisi suotavaa olla varustettu riittävällä huumorintajulla ja nuorta koiraa ymmärtävällä mielellä. Ja ehdotonta plussaa tulee myös siitä, että lenkkipolut houkuttelevat päivittäin pitkille kävelyille. Vincent lupaa olla valmiina kuin partiopoika jokaiselle metsäretkelle!

Viipurin koirat - Vincent

Viipurin koirat - Vincent

Vincent on valmis muuttamaan Suomeen maaliskuun alkupuolella.