Angelica

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2012

14.3.2013
Angelica sai kodin Suomesta ja muutti Mikkeliin.

3.2.2013
Angelica on niin reipas tyttö, että se ei juuri veljiensä jalkoihin jää. Mutta kyllä Angelica silti niin kovasti toivoisi pääsevänsä omaan kotiin!

Kolme kirjavaa pentua oli tuotu viipurilaiselle eläinlääkäriasemalle lopetettaviksi. Sen verran pentujen emon omistajalla oli järkeä, ettei hän sentään hylännyt kolmikko lumihankeen, mutta eihän lopettaminenkaan olisi näille vasta elämänsä alkumetreillä oleville pentusille ollut oikein. Niinpä eläinlääkäri säästi pentujen hengen ja pyysi Irinalta apua kotien etsimiseen.

Pennut ovat niin taiteellisesti väritettyjä, että kaikki saivat nimensä suurten taiteilijoiden mukaan: Pablo Picasso, Vincent van Gogh ja Angelica Kauffmann ovat nyt löytäneet pienet seuraajansa näistä naperoista.

Koko kolmikko on tehty hyvin vilkkaista ja reippaista pennuista. Angelica tekee kaikkensa pysyäkseen veljiensä vauhdissa, ja varsin hyvin tyttö siinä onnistuukin. Aina on aikaa leikkimiselle, tuntuu olevan Angelikan motto.

Ihmiset ovat kovasti Angelican mieleen, ja siksi tyttö haaveileekin, että pääsisi mahdollisimman pian omaan kotiin. Muuttaminen Suomeen olisi mahdollista maaliskuun alkupuolella, joten Angelica odottelee vain iloisia uutisia asian suhteen!

Viipurin koirat - Angelica, Pablo, Vincent

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.