Reino

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

16.10.2013
Reino reippaan koti on Lahdessa.

18.9.2013
Reino-reipas häärii ja touhuaa muiden pentujen seassa. Missä ihmiset ja rapsutukset, siellä myös takuuvarmasti tämä iloinen ja ystävällinen poika!

Reinosta tiedämme sen verran, että se on haettu tarhalle jostain pikkukylästä. Kenties olot eivät olleet mitkään kovin hyvät, ja pentu päätettiin toimittaa parempaan turvaan Irinan tarhalle. Reino jakaakin nyt saman aitaukset noin 20 muun pennun kanssa, ja sellaisesta määrästä toinen toistaan suloisempia pentuja on melko tavanomaisen näköisen Reinon vaikea erottua.

Reino on hauskannäköinen ja veikeä pentu, joka vaikuttaa mukavalta ja ystävälliseltä. Selvää on, että kasvaakseen tasapainoiseksi nuorukaiseksi, tarvitsee Reino riittävästi tapakasvatusta, liikuntaa ja muuta mielekästä aktiviteettia. Reino kasvanee ainakin keskikokoiseksi komistukseksi, joka taatusti hurmaa kaikki lähikylän neidot!

Reino on valmis muuttamaan uuteen kotiin lokakuun alussa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.