Safi

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: suurehko, 30 kg ja 60 cm.
Syntymäaika: 2008

22.11.2013
Safi muutti vihdoin omaan kotiin!

Etsitkö itsellesi kaveria metsälenkeille, koiratreffeille, harrastuksiin ja kotisohvalle? Safi lupaa olla mukana näissä kaikissa touhuissa koko sydämellä.

9.10.2013
Kotihoitajan kertomaa:

"Safi on nyt 5-vuotias perusterve leidi. Safi on lupsakan lutunen löhöilijä, mukautuvan muikea marakatti ja iloinen inisijä. Tykkää olla mukana kodin arjessa. Muuten Safi tykkää myös herkuista, rapsutuksista, herkuista, kävelylenkeistä, herkuista, leikkimisestä, herkuista, nukkumisesta, herkuista, koirapuistoista, herkuista ja porkkanoista. Niin ja herkuista. Ja rapsutuksista.

Safi on tottunut kulkemaan niin poluilla kuin julkisessa liikenteessäkin. Safi kaipaa kuitenkin mielellään vierelleen varmaotteista taluttajaa, jonka hyvä energia tarttuu Safiinkin, sillä tyttö alistuu helposti. Turhia Safi ei kuitenkaan säiky, eikä hauku kotona ylimääräisiä. Neiti on hiukan varauksellinen, muttei pisaraakaan aggressiivinen. Sellainen iso lapanen, sanoi eräs ohikulkija. Koirapuistossa nähdään kuitenkin toinen Safi, joka leikkii iloisesti toisten koirien kanssa.

Yksinolon kanssa tytöllä ei ole ongelmia, ainoat kiinnostuksen kohteet ajan pitkäksi käydessä on puruluut ja niiden loistaessa poissaolollaan muovipussit ja kartonki. Muuhun Safin kuono ei iske.

Safi sopii luonteensa puolesta melkein minne vain ja on äärimmäisen sopeutuvainen ja oppivainen tyttö. Safi on rokotettu ja sirutettu sekä omistaa EU-passin.

Pienten lasten kanssa Safi ei ole ollut juurikaan tekemisissä, joten Safi ei ehkä sovi parhaiten perheeseen, jossa lapset eivät osaa käsitellä koiraa.

Safi odottaa Helsingissä.

22.9.2013
Safin kuulumisia löytyy tytön omalta Facebook-sivulta.

5.2.2013
Safi on 4-vuotias terve ja kaunis, Viipurin Koirat ry:n kautta Suomeen adoptoitu tyttönen, joka etsii uutta kotia omistajan sairauden takia. Safi tulee toimeen lähes kaikkien koirien kanssa ja leikkii mielellään koirapuistossa. Safi tarvitsee normaalin nuoren koiran tavoin paljon liikuntaa ja rakastaa lenkkeilyä. Safi tykkää ulkoilla etenkin rauhaisilla metsäpoluilla ja jokien varsilla. Myös laajat puistoalueet ovat Safille mieluisia paikkoja. Safi viihtyisikin parhaiten luonnonläheisellä asuinalueella, vaikka onkin tottunut myös lähiöön.

Kotona Safi yleensä vain lepäilee tai sitten leikkii toisen koiran kanssa. Safi on tottunut asumaan kerrostalossa, joten Safi ei hauku paljon ollessaan yksin asunnossa päiväsaikaan. Joskus Safi saattaa vähän aikaa haukkua, kun joku kävelee ohi tai ihmiset juttelevat rappukäytävässä, mutta rauhoittuu kyllä pian. Tietenkin Safi viihtyisi hyvin myös omakotitalossa ja rivitalossa. Yksinolo sujuu hyvin, kunhan tärkeimmät paperit ja tavarat muistetaan piilottaa. Safi on tottunut hoitotoimenpiteisiin, mutta suihkusta tyttö ei liiemmin pidä, vaikka alistuu nätisti.

Safille toivotaan mukavaa normaalin maalaisjärjen omaavaa kotia, jonka elämässä on Safin mentävä kolo. Safi on asunut toisen koiran kanssa, mutta viihtyisi hyvin myös ainoana koirana. Luonteensa puolesta tyttönen sopii monenlaiseen ympäristöön. Safi odottaa Helsingissä.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.