Noomi

Sukupuoli: narttu
Koko: matala, keskikokoinen
Syntymäaika: 2011

3.10.2013
Noomi sai kodin Karkkilasta.

16.7.2013
Noomi on kovin kaunis tyttö, joka ei vielä oikein ymmärrä mihin se on joutunut ja miksi. Tarhan hälinä hämmentää sitä hiukan ja siksi kopista käsin onkin turvallisempaa katsella muiden touhuja.

Noomi ei ole ollut kauaa tarhalla. Sen taustasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta oletettavasti sillä oli pennut, jotka kaikki valitettavasti kuolivat. Noomin turkki, niin kuin koko koirakin, vaikuttaa hyvin hoidetulta, joten Noomi on saattanut hyvinkin olla kotikoirana ennen tarhalle joutumista. Syitä tytön hylkäämiseen voikin vain arvailla. Ehkä omistaja halusi eroon koirasta, joka kaiken lisäksi sai vielä pennut.

Ihmisiä kohtaan Noomi suhtautuu vielä hieman varovaisesti. Sen vieressä saa olla ja namejakin se syö kiltisti kädestä. Riehakkaammat ja ahneemmat aitauskaverit säikyttävät tytön kuitenkin äkkiä takaisin sisälle koppiin.

Noomi ei ymmärrä hylkäämistään, ja tytön seuraavan omistajan onkin ehdottomasti oltava viimeinen omistaja, joka ei hylkää sitä enää koskaan. Noomista saa varmasti ikuisen ystävän, kunhan on valmis tekemään töitä tytön luottamuksen saavuttamiseksi.

Viipurin koirat - Noomi

Viipurin koirat - Noomi

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.