Henni

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2012

28.1.2013
Henni on adoptoitu!

19.11.2012

Henni osaa olla aikamoinen söpöilijä, vaikka tilaisuuden tullen siitä kuoriutuu myös aikamoinen vauhtihirmu!

Eräs viipurilainen nainen oli saanut yllättyä kovin ikävästi: heittäessään roskapussia jäteastiaan tuijotti häntä laatikon pohjalta neljä pelokasta silmäparia. Neljä lähes identtistä sisarusta, Hetta, Henni, Hissu ja Hessu, oli julmasti hylätty roska-astiaan. Pentujen onneksi ne huomattiin ennen jäteauton tuloa, ja Irina joutui taas täyttämään tarhaansa neljällä uudella kodittomalla pennulla.

Siskokset Hetta, Henni ja Hissu ovat niin saman näköisiä, että lähes suurennuslasilla saa tytöistä etsiä eroja. Henni erottuu siskoistaan suloisella tavalla katsella ympäröiviä tapahtumia pää hassusti kallellaan. Korviaan höristellen se kuuntelee tarkasti muiden pentujen haukkua, ohiajavia autoja ja tarhalla liikkuvien ihmisten askelia. Ja pienen tuumailun jälkeen Henni loikkaa taas leikkeihin mukaan, häntä viuhuen ja kimakasti sisaruksiaan komentaen.

Kuten siskoistaankin, kuoriutuu Hennistäkin takuulla pieni ja reipas pennunriiviö, joka kaipaa paitsi paljon huomiota ja aikaa, myös tapakasvatusta ja vaikka vähän koirakouluakin. Hennin arvioidaan syntyneen elokuun puolessa välissä, ja koko sisarusparvi olisi valmis muuttamaan omiin koteihinsa marras-joulukuun vaihteen tienoilla.

Katso video Hennistä:

Viipurin koirat - Henni

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.