Flora

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suuri (n. 60 cm)
Syntymäaika: 10/2011

5.1.2013
Floralle löytyi koti toisen viipurilaisen kaverina.

10.10.2012
Kuten monien kilttien koirien, Floran kohtalo oli joutua tarhalla muiden kiusaamaksi. Nyt tyttö odottaa parempaa alkua elämälleen kotihoidossa Suomessa.

Ihana Flora oli tullessaan, kuten monet tarhakoirat, vähän kauhuissaan uusista asioista ja hajuista. Erityisen pelottavia olivat lenkillä vastaan tulevat koirat, hui. Muutamia päiviä pohdittuaan fiksu tyttö kuitenkin totesi, ettei näistä ole vaaraa. Juoksevat lapset ja pikkukoirat aiheuttavat yhä vielä vähän hämmennystä. Flora pitää hetken tutustumisen jälkeen muista koirista ja on kokeillut jo koirapuistoilua onnistuneesti. Flora ei tee tuhoja yksin ollessaan eikä pahemmin hauku ja on myös sisäsiisti. Melko paljon opittu jo muutamassa päivässä!

Flora on kotihoidossa Porvoossa.

5.3.2012
Flora on aikamoisen reipas tyttö: tämän vauhtimimmin kanssa ei aika takuulla tule pitkäksi. Flora kaipaisi aktiivista kotia, jossa koiran kanssa puuhailu on haaveissa!

Flora on iloinen ja kaikille ystävällinen tyttö. Flora riemuitsee, kun joku huomaa sen, kiipeää syliin, painaa pään poskea vasten, katsoo silmiin ja lipaisee poskea: joko sinä olisit se, joka voisi tarjota Floralle kodin ja turvallisen tulevaisuuden?

Flora on Jermun sisko.

27.1.2012
Flora-kaunokainen joutui Irinan tarhalle, kun sen oli joku poiminut talteen maantien varresta tarhan läheltä. Floran onneksi se ei ehtinyt jäädä auton alle, ja muutenkin ohutturkkisen Floran onni oli päästä pahimmilta viimoilta tarhan pentutalon suojiin.

Floran päivät kuluvat tarhan elämää ihmetellessä. Vielä tytöllä riittää siinä ihmeteltävää, sillä pentutalossa vilistää huomattava joukko muita samanikäisiä, yhtä kurjan hylätyksitulemisen kohtalon omaavia pentuja. Mutta onneksi sen enempää Flora kuin muutkaan pennut eivät menneisyyttään osaa murehtia.

Floran arvioidaan syntyneen lokakuun alussa 2011. Tyttö voisi vaihtaa maisemat Suomeen koska tahansa.

Katso video Florasta:

Viipurin koirat - Flora

Viipurin koirat - Flora 11.8.2012

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.