Linus

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

6.6.2013
Linus sai kodin Jyväskylän seudulta. Kodissa sillä on kaverinaan myös toinen viipurilainen.

27.4.2013
Mikä väritys! Komea Linus etsii sitoutunutta kotia, jossa osataan arvostaa muutakin kuin pojan komeaa ulkomuotoa.

Linus ja sen sisarukset Ludwig, Leevi, Lucia, Lilja, Lydia ja Laventeli tuotiin Irinan tarhalle kodista: vaikka seitsikko on erittäin kaunista ja persoonallista porukkaa, ei emon omistaja ollut jaksanut nähdä vaivaa kotien etsimiseksi pennuille, vaan hän oli kyydinnyt koko porukan tarhalle. Irinan läksytysten saattelemana omistaja lähti kotiin, ja ehtona pentujen ottamiselle tarhalle oli se, että omistaja käy sterilisoimassa emokoiran heti vain kuin mahdollista.

Uskomattoman komea Linus on mukavan rauhallinen poika: häntä heiluen Linus tulee hakemaan silityksiä ja herkkuja, mutta ihmisten seura ei kuitenkaan saa mitään hillitöntä hepulia pojassa aikaan. Linus vaikuttaa sopivan harkitsevaiselta pojalta, joka mieluummin tuumailee hetken kuin ryntää pää viidentenä jalkana päin yllättäviä tilanteita.

Linuksesta kasvanee keskikokoinen poika. Voi olla, että Linuksesta kuoriutuu huomattavasti nykyistä vilkkaampi poika kotiutumisen jälkeen, joten uuden omistajan tulee valmistautua tarjoamaan Linukselle riittävästi mielekästä tekemistä ja tietenkin myös tapakasvatusta, jotta yhteiselämästä muodostuisi mahdollisimman mukava. Ei muuta kuin ottamaan yhteyttä, jos komea Linus tuntuu juuri siltä koiralta, joka elämästäsi puuttuu!

Katso video sisaruksista:

Viipurin koirat - Laventeli, Linus, Ludvig, Leevi & Lucia

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.