Varjo

Sukupuoli: narttu
Koko: pienehkö (13kg, 45cm)
Syntymäaika: 3/2012

7.6.2013
Varjo sai kodin Espoosta.

8.4.2013
Maailman kaunein Varjo hurmaa nyt kotihdoissa ja opettelee hiljalleen kotikoiran arkea Porvoossa.

Varjolla menee kotihoidossa hyvin ja tyttö odotteleekin innokkaana vieraita. Varjo on hauska tyyppi, jonka leimpitouhua on muun muassa lelujen kanniskelu, koirakaverit ja kivat ihmiset. Varjo on aran puoleinen, mutta ei mikään tossukka. Se pitää toisista koirista, mutta pieniä koiria neiti saattaa vähän pomottaa. Isompien koirien kanssa leikit sujuvat paremmin ja se on kotihoitopaikassaan elänyt toisen koiran kanssa. Varjo ei kuitenkaan välttämättä tarvitse koirakaveria. Varjolla on virtaa ja touhuttavaa, kuten nuorella koiralla kuuluukin, mutta koska tyttö ei ole kova haukkumaan, voisi Varjoa harkita myös kerrostaloon. Varjo ei tee tuhojaan yksin jäädessään ja autoilukin on tytöstä mukavaa. Olisiko seuraava autokyyti jo omaan kotiin?

4.2.2013
Varjon kotihoitokuulumisia onkin jouduttu odottelemaan, koska tytön aika on mennyt kipeää jalkaa parannellessa. Nyt jalka on parempi ja kerromme mielellämme lisää tästä neidistä. Kotihoitajan mukaan Varjo on leikkisä tyttö, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, esimerkiksi koirapuistossa. Varjolla on kotihoidossa esikuvana myös koirakaveri, jonka kanssa lenkit sujuvat kauniisti vetämättä kävellen. Koirakaveri voisikin olla uudessa kodissa kiva, koska Varjo turvaa ja ottaa paljon mallia muista koirista. Varjo osaa myös jo muutamia käskyjä ja on fiksu oppivainen tyttö. Varjo antaa tehdä hoitotoimenpiteet hienosti ja pitää autoilusta. Varjolle etsitään rauhallista ymmärtäväistä kotia, sillä on asioita jotka tyttöä vielä pelottavat ja joissa se kaipaa ohjausta. Vaikka Varjon terveys on nyt parempi, on tulevan kodin varauduttava varmuuden vuoksi vielä yllätyksellisiin hoitokuluihin.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

-------------------------------------

20.10.2012
Varjo on ihastuttava tyttö! Varjo oli pitkään pois sivuiltamme kotia etsimästä, sillä sen kerrottiin saaneen kodin Venäjältä. Varaus kuitenkin peruuntui tai pentu palasi tarhalle. 

Katso video Varjosta:

Viipurin koirat - Varjo

16.8.2012
Varjo sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.6.2012
Kaunis Varjo-tyttö napittaa tarkasti pentutalon ohi kulkijoita: kuka tulija onkaan, voi hän olla varma, että tämä tyttö rientää heti iloisesti vastaan.

Mihin lie Varjo oli emonsa ja sisaruksensa hylännyt (tai todennäköisesti aivan toisinpäin: kuka lie oli Varjon kadulle hylännyt), kun se verkkaisesti tassutti tienlaitaa Viipuriin vievän maatien varressa. Irina huomasi yksinäisen tytön sen ohi ajaessaan ja niin Varjon tie vei tarhalle.

Varjo on vielä aavistuksen hämillään pentutalon menosta ja melskeestä, mutta usein tytön näkee myös osallistuvan muiden pentujen riehumishetkiin. Ihmisseura on Varjosta kuitenkin se kaikkein paras asia ja aina voikin olla varma, että Varjo tulee iloista hyppyloikkaa vastaan, kun huomaa jonkun ihmisen lähestyvän pentutaloa.

Nimestään huolimatta Varjo ei ole mikään seinäruusu, vaan normaali, aktiivinen pentu. Jos olet varma, että haluat jakaa elämäsi tämän iloisen ja eloisan kaunokaisen kanssa, ole yhteydessä yhdistykseemme! Varjo voisi aloittaa uuden elämän Suomessa jo pian.