Nitsku

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

16.10.2013
Nitsulle löytyi koti Kirkkonummelta.

15.9.2013
Nitsku on pieni mutta pippurinen: tämä pikkuterrieri ei isompiaan kumarra! Nitsku rrrrrakastaa ihmisiä ja Nitsku rrrrrrakastaa leikkimistä, joten tämä tyttö kaipaa aktiivista kotia.

Nitsku hylättiin hyvin pienenä ja alkuun se sai asua Irinan kotona. Tapasimme tytön ensimmäisen kerran elokuun alussa, jolloin se oli vasta joutunut tarhalle. Yleensä juuri tarhalle joutuneet pennut ovat kovin hämmentyneitä ja vähän varovaisia, mutta Nitsku näytti jo silloin olevansa toista maata: häntä pystyssä ja hyppyaskelin se juoksenteli toisten pentujen joukossa, vailla jännittämistä tai huolen häivää huomisesta.

Nyt Nitsku on reilun kolmen kuukauden ikäinen. Tuumaakaan sen luonne ei ole muuttunut varovaisemmaksi, vaan entistä tarmokkaammin Nitsku hakee huomiota kaikilta ventovierailtakin ihmisiltä ja on valmis koska tahansa pieneen sylittely- ja silittelyhetkeen. Toisten pentujen kanssa Nitsku tulee sujuvasti juttuun, mutta Nitskulla on selvästi taipumusta pieneen päsmäröintiin: jos Nitsku on saanut itselleen lelun tai herkkupalan, ei muiden pentujen auta tulla lähelle tai muuten ne saavat kipakkaa komennusta osakseen.

Irinan arvion mukaan Nitskusta löytyisi mäyräkoiraa ja jotain terrieriä. Saattaa olla, tai sitten ei: luonteen ja ulkonäön puolesta ainakin se terrieripuoli lienee ilmeinen. Tämän vuoksi etsimmekin Nitskulle kotia, jossa olisi mieluiten jo aiempaa kokemusta terrierimäisist koirista. Nitkusta ei kasva mitään suuren suurta koiraa, mutta pienikin koira tarvitsee silti tapakasvatusta, ulkoilua ja mielekästä tekemistä siinä kuin isompikin koira.

Nitsku voi muuttaa uusille kotikulmille lokakuun alussa.

Viipurin koirat - Nitsku

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.