Nelli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2012

25.7.2013
Nelli sai kodin Helsingistä.

14.6.2013
Nelli pääsi kotihoitoon harjoittelemaan suomalaiskoiran elämää. Se oikea koti puuttuu vielä! Nelliä voi tavata sopimuksen mukaan läntisellä Uudellamaalla.

21.2.2013
Nelli on reipastunut kovasti: aiemmin ujo tyttö tulee nyt hyppimään päin, nappailemaan hanskaa kädestä ja muutenkin Nelli riemuitsee kovasti, kun se saa tarhaansa seuraa ihmisistä.

Kyllähän Nelli vielä ihan vähän ujostelee ihmisiä, mutta muutos aiempaan on silti merkittävä. Nellistä kasvaa varmasti vielä reipas ja hyvin iloinen koira, kunhan se pian löytäisi oman kodin! Nellillä on selvästi kovasti pilkettä silmäkulmassa, joten tämän tytön kanssa ei tylsiä päiviä varmasti tule.

Viipurin koirat - Nelli 9.3.2013

10.12.2012
Nelli ja Ninja kuskattiin tarhalle ilmeisen epämääräisistä oloista. Pahvilaatikkokin, johon tytöt olivat sullottuina, irvisteli pahan näköisenä nurkistaan.

Niin vain koiranpennut pysyivät matkan ajan laatikossa ja ovat nyt Irinan tarhalla odottamassa vähän isompaa kuin laatikon kokoista omaa kotiaan.

Nelli on tytöistä pienempi tai ehkä se on hämäävää, koska Nellillä on vähän lyhykäisempi karva. Molemmat neidot saanevat kokoa kiitettävästi, näin ainakin tassujen koosta voisi ennustella. Nelli katselee ja yrittää parhaansa mukaan löytää ihmisestä hyviä puolia. Onneksi se on tarhalla jotakuinkin helppoa, koska tarhalla käyvät ihmiset tuovat mukanaan herkkuja. Ja Nelli hallitsee myös tuon valloittavan katseen, jolla tapitetaan ihmisen silmiin ja saadaan paljon nameja!

Etsimme Nellille ihmistä, joka jaksaisi sopeuttaa vähän elämää aristelevan tytön kaupunkilaiskoiran elämään, tai vielä parempaa, jos löytäisimme Nellille kodin kaupungin ulkopuolelta. Niin tai näin, Nelli on valmis lähtemään omaan kotiin!

Katso video Nellistä:

Viipurin koirat - Nelli 19.1.2013

Viipurin koirat - Nelli