Fenia

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pieneksi
Syntymäaika: 7/2013

24.11.2013
Fenian kuulumisia:

"Muutamalla sanalla ajattelin kertoilla, miten meillä on lähtenyt arki käyntiin Fenian kanssa.

Se on aiwan upea ja fiksu koira :). On kotiutunut meidän perheeseen todella hyvin. Aktiivinen ja kova koira touhuamaan, joka on meille tosi hyvä juttu. Kissan kanssa tulee toimeen, ei parhaimmat kaverukset, mutta sietävät toisensa. Lasten kanssa Fenia peuhaa tuntitolkulla ja osallistuu kaikkeen, mitä lapset puuhaavat. Erittäin kiltti ja nopeasti oppiva koira.

Sisäsiisteyttä opetellaan. Eipä kylläkään montaa kertaa ole sisälle kakkaillut, joten luulen, että aika nopeasti opitaan homman juju. Hihnassa opetellaan kävelemään, ja sekin on hyvin alkanut sujumaan. Vähän arka on vielä uusissa tilanteissa, mutta varmuutta saa joka päivä lisää. Neidillä on paljon omia pulmaleluja ja purujuttuja, joten mitään ylimääräistä ei ole tuhonnut eikä pureksinut. Tämä koira oli kyllä meille aivan lottovoitto, ja todella se on vienyt kaikkien sydämen Emoji."

15.11.2013
Fenia löysi kodin Lapinjärveltä.

20.10.2013
Fenia on hyvin reipas ja iloinen pikkutyttö! Syli on äkkiä täynnä pientä, iloista pentua, jos kyykistyy suloisen Fenian viereen.

Fenia on todella aurinkoinen ja sydämellinen pentu, jossa virtaa piisaa kuin pienessä kylässä. Patterit taitavat loppua vasta sitten, kun Fenia on saanut touhuttaa ja temmeltää tunteja. Fenia jäänee suht pienikokoiseksi aikuisena, mutta koska energiaa siinä riittää parin koiran tarpeiksi, etsii Fenia vain sellaista kotia, jossa jaksetaan ulkoilla ja puuhata koiran kanssa reilusti: säästä, muista menoista ja sohvan kutsusta huolimatta!

Viipurin koirat - Fenia

29.9.2013
Pieni Fenia-tyttö jätettiin sisaruksiensa kanssa yksin selviytymään, mutta onneksi pentujen onni kääntyi, ja nyt Fenia odottaakin pääsevänsä omaan lämpöiseen kotiin ennen talven tuloa.

Fenia, ja sen sisarukset Fania ja Funtik, syntyivät kesällä vahinkopentuina. Syksyn saavuttua perhe palasi kaupunkiin, mutta huolivat ainoastaan pentujen emon mukaansa, ja jättivät kolme pientä pentua yksin oman onnensa nojaan. Onnettarella oli kuitenkin näppinsä pelissä, sillä naapuri löysi ne sattumalta ja toimitti pentueen turvaan Olgan luokse.

Pennut ovat nyt noin kolmikuisia. Fenia vielä vähän kummastelee mihin onkaan joutunut, mutta eiköhän tämäkin suloinen luppakorva reipastu kun pääsee omaan kotiin! Pentujen vanhemmista meillä ei ole tietoa, joten tuleva koko jää arvailtavaksi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.