Shulia

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni
Syntymäaika: 2005

22.3.2013
Shulia ei ole enää orpo. Shulia adoptoitiin Heinolaan.

13.3.2013
Pieni pörröinen Shulia on vastikään menettänyt rakkaan ihmisensä. Vanhan rouvan kuoleman jälkeen orpo pikkuhauva päätyi tuttavien luokse asumaan.

Lopulta nämä kuitenkin veivät sen paikalliselle eläinklinikalle ja jättivät sinne. Shulian pää onkin kovin pyörällä kaikesta tapahtuneesta. Ikävä puristaa sen pientä sydäntä, kun tuttua babushkaa ei löydy mistään.

Shuli ei itse sitä vielä tiedä, mutta toiveenamme on löytää sille Suomen puolelta uusi ihmisystävä. Shulialle sopisi hyvin ystäväksi seniorikansalainen, vaikka toki nuorempikin perhe kelpaa aivan yhtä mainiosti. Pienten lasten kotiin Shuliaa ei kuitenkaan luovuteta, kuten ei muitakaan aikuisia Viipurin Koiria. Shulia on tottunut viettämään aikaa sylissä ja kotikoirana se tuntee muutenkin ihmisten tavat hyvin. Shulia asuu tällä hetkellä sijaiskodissa Viipurissa, sillä pienet koirat eivät tarhalla pärjää.

Shulia ei ole enää ihan nuori, eikä sen tarkaa ikää tiedä kukaan. Eläinlääkärin arvion mukaan Shulia olisi 7- tai 8-vuotias. Shulia vaikuttaa muuten terveeltä, mutta hammaspeikko on tehnyt tuhojaan sen suussa. Muutama hammas on jouduttu poistamaan, ja työsarkaa tulee olemaan hammaslääkärille vielä Suomessakin. Shulian tulevan kodin on siis syytä vierailla eläinlääkärin luona sekä hammasharjaostoksilla.

Viipurin koirat - Shulia

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.