Ronja

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (60cm, 17kg)
Syntymäaika: 2/2011

10.5.2013
Ronja sai kodin Helsingistä.

26.2.2013
Ronja on kettumaisen kaunis nuori tyttö joka etsii uutta kotia lapsen allergian takia. Ronja (ent. Patricia) on mukava ja hyväkäytöksinen nuori tyttönen, joka rakastaa kaikkia vauvasta vaariin. Ronjalle on opetettu peruskäskyjä ja tyttö onkin älykäs oppija. Ronja on asunut kerrostalossa eikä hauku turhasta, mitä nyt joskus ovikellosta pitää ilmoittaa. Ronja tulee koirapuistossa ja kotioloissa hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja leikkii mielellään. Uudessa kodissa voisikin olla kiva kaveri odottamassa. Ronja on myös tottunut kissoihin. Ronja pärjäisi hyvin myös ainoana koirana, jos hänelle tarjotaan paljon lenkkeilyä ja sopivaa aivotyöskentelyä.

Ronja osaa kotikoiralle kuuluvat käytöstavat, mutta kaipaa vielä ohjausta lenkeillä. Hihnassa Ronja on villi ja pitää tehtävänään haukkua vastaantulijoille. Riistaviettisyyden takia Ronjaa ei myöskään voi pitää vapaana missä tahansa. Muuta vikaa ei tässä kauniissa neidissä olekaan. Ronja tutustuu kotiehdokkaisiin mielellään Vantaan kodissaan.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.