Kaneli

Sukupuoli: narttu

Koko:

Syntymäaika: 9/2012

28.2.2013
Kaneli adoptoitiin Keravalle.

18.2.2013
Reipas pikku Kaneli-kopeliini sai muiden pentujen kanssa nauttia tarhavieraiden tuomista herkuista ja hellyydestä 16.2. Tyttö vilahtaa myös tuoreella videolla.

Viipurin koirat - Pentuja kodittomien koirien tarhalla 16.2.2013

4.2.2013

Kaneli-pieni on aloittanut kasvun korvista ja sitten tassuista. Ja pian pyrähtää perässä koko pikkuriikkinen keho, mutta mieli miettii mikä on tämä pelottava paikka.

Kaneli ja Vanilla lienevät siskokset, vaikka niiden ulkonäössä ei kovin samaa olekaan. Tytöt kuitenkin löytyivät hylättyinä samasta paikasta, Viipurin juna-aseman vierustalta, jossa tuiman näköiset vartijat katselivat tyttöjä kulmiensa alta. Joku ystävällinen henkilö oli ottanut Irinaan yhteyttä, ja näin Irina porhalsi hakemaan tytöt tarhalle, joka kuitenkin on ripauksen verran turvallisempi kuin Viipurin keskusta.

Kaneli on noin neljän kuukauden ikäinen ja aika reipas pelottavasta kokemuksestaan huolimatta. Kaneli etsii kotia, jossa ymmärretään tyttöpennun mahdollisia muistikuvia entisestä elämästä, hetkiä, joissa pimeässä lepattavat vaahteran lehdet pelottavat kovasti tai tummiin pukeutunut vastaan kävelevä mies saa tytön kaartamaan pitkän lenkin väistääkseen pelotusta.

Kun sellainen koti ja ymmärtävä ihminen löytyy, on Kaneli valmis matkaamaan uuteen turvalliseen elämään.   

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.