Vili

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2013

10.10.2013
Vili löysi kodin Helsingistä.

12.8.2013
Viliä iloisempaa pentua saa etsiä! Tämä nuori mies toivottaa häntä viuhuen pusuin ja halauksin kaikki tervetulleiksi aitaukseensa.

Vili on arviolta noin neljän kuukauden ikäinen poika, joka on jostain tupsahtanut Irinan tarhalle. Se, miten poika on tarhalle päätynyt, jää arvailujen varaan. Selvää kuitenkin on, että Vili rakastaa ihmisiä ja riehaantuukin oikein kunnolla pienestä rapsutteluhetkestä. Poika ei tiedä miten päin olisi, kun vieraat antavat sille huomiota ja hellyyttä.

Vili kasvanee vähintään keskikokoiseksi komistukseksi ja tulevan kodin on hyvä varautua opettamaan hyväkäytöksisen kotikoiran tapoja pojalle alusta lähtien. Vilistä saa varmasti myös mainion lenkkikaverin ja mikä tärkeintä - parhaimman ja uskollisimman ystävän.

Viipurin koirat - Vili

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.