Koda

Sukupuoli: uros
Koko: suuri (n. 50 kg)
Syntymäaika: 1/2011

30.1.2013
Koda löysi kodin.

18.10.2012
Koda tunnettiin jo pentuaikana nimellä isojalka. Ihan pieneksi ei tämä poika jäänytkään. Jos sylisi on riittävän iso, Koda on valmis kotiehdotuksille.

Koda, tarhanimeltään Tom, oli jo pentuna isotassuinen hurmuri. Nyt poika on parivuotias ja joutuu etsimään uutta kotia perheessä sattuneiden elämänmuutosten ja ajanpuutteen takia. Koda on suuri ja omaa tyypillisen sakemanniluonteen. Uudelta kodilta vaaditaankin kokemusta vahtiviettisistä koirista. Koda pitää kunnia-asianaan suojella kotiaan ja perhettään. Koda on tottunut asumaan kaupungissa ja tuntee peruskäskyt. On eri asia viitsiikö poika aina niitä noudattaa, jos sille päälle sattuu. Koda on myös nuori ja energinen koira, joka vaatii virikkeitä ja tekemistä. Tulevan kodin on oltava erittäin johdonmukainen ja valmis sietämään Kodan kokeiluja yhteisen elämän alussa. Kodaa ei tulla enää hylkäämään ajanpuutteen tai sen rodulle tyypillisten ominaisuuksien vuoksi.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.