Luukas

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2013

6.11.2013
Luukas löysi kodin Kirkkonummelta.

22.9.2013
Luukas ei aikaile, vaan näyttää ihan heti, mitä mieltä on vieraista: märkiä pusuja ja riemuitseva vastaanotto on takuuvarmasti tiedossa!

Luukas ja siskonsa Lotta hylättiin Irinan tarhalle syyskuun puolessa välissä. Pennut ovat iältään nyt noin nelikuisia, joten kunhan rokotukset vain tulevat voimaan, on tämä kaksikko ryntäämässä omiin koteihin mieli avoinna ja uusia seikkailuja etsien!

Luukas on reipas, iloinen ja sydämellinen poika. Luukas haluaa kovasti tehdä tuttavuutta jokaisen uuden ihmisen kanssa, ja harva raaskiikaan tämän suloisen partanaaman ohi kulkea ilman muutamaa silitystä pojalle. Ne ovatkin Luukaksen päivien kohokohtia.

Luukas selvästi terrierienergialla varustettu koiranalku, joten sellaiseen kotiin Luukas ei halua, missä kammoksutaan ajatusta siitä, että koiran kanssa pitäisi puuhailla paljonkin. Koska mielekästä tekemistä ja kaikenlaista mahdollisuuksia energian purkamiseen ja aivojen rasittamiseen Luukas tulee tarvitsemaan, siitä voimme olla varmoja. Jos etsit aktiivista ja reipasta koirakaveria, haluaisi Luukas valloittaa kotisi ja elämäsi lokakuun puolen välin jälkeen!

Viipurin koirat - Luukas

Viipurin koirat - Pentuja Irinan tarhalla 5.10.2013

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.