Ilona

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

13.12.2013
Ilona sai kodin Tampereelta.

15.11.2013
Ilona pääsi kotihoitoon, pois tarhalta palelemasta. Ilonan sijaiskoti on Espoossa.

19.10.2013
Ilonalle meinasi käydä kehnosti tarhalla, mutta pikkuisesta löytyikin aimo annos taistelutahtoa ja nyt pirteä tyttö on valmis matkustamaan Suomeen omaan kotiin!

Tapasimme Ilonan ensimmäisen kerran lokakuun alussa tarhalla, jolloin tyttö oli hyvin heikossa kunnossa. Ilona oli mitä ilmeisemmin joutunut tappeluun ja sen seurauksena viettänyt yön ulkona. Tyttö oli kylmettynyt eikä sen tila vaikuttanut lupaavalta. Irina otti tytön kotiinsa voimistumaan, ja niin vain kävi, että pari viikkoa myöhemmin oli tarhalla vastassa iloinen, touhukas ja pirteä Ilona!

Ilona selvisi jo yhdestä koettelemuksesta, mutta lähestyvä talvi on erityisen rankkaa aikaa pennuille, ja siksi tytön suurin toive olisikin löytää oma koti ennen kylmiä pakkaskuukausia.

Elämässä tulee ala- ja ylämäkiä, mutta Ilona lupaa kulkea kanssasi niiden läpi. Lupaathan sinäkin huolehtia tytöstä seuraavat 15 vuotta?

Viipurin koirat - Ilona

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä.