Sakari

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2013

21.11.2013
Sakari sai kodin Tampereelta.

17.9.2013
Sanni-sisko on jo varattu Suomeen, milloinkahan on Sakarin ja Sami-veljen vuoro? Sakarista varttuu varmasti komea koirapoika.

Jonkun pitäisi valaa Sakariin aimo annos rohkeutta ja itseluottamusta ja näyttää, että ihmiset ovat hyviä ja luottamuksen arvoisia. Sakari odottelee vielä omaa ihmistään ja parempaa elämää Viipurissa.

Viipurin koirat - Sakari

9.8.2013
Sakaria ihan vähän ujostuttaa vieraat ihmiset, mutta pienellä maanittelulla tämän suloisen isokorvan saa napattua syliin.

Sakari ja sen sisarukset Sanni ja Sami oli hylätty Irinan tarhalle jo ihan pieninä pentuina. Nyt kolmikko on vihdoin siinä iässä, että on aika lähteä kokeilemaan tassujaan maailmalle.

Sakari on hyvin utelias poika, mutta sitä vielä ihan vähän ujostuttavat vieraat ihmiset. Kovin kiinnostuneena se tulee meitä haistelemaan, mutta ihan heti se ei silitettäväksi kuitenkaan uskalla. Vähän aikaan kun poikaa rohkaisee ja maanittelee, saa sen kuitenkin kaapattua syliin.

Sakarista kuoriutuu varmasti reipas ja vilkas poika, kunhan se pääsee tarhalta omaan kotiin. Joten uudelta omistajalta kaivataan intoa nuoren pojan kanssa touhuamiseen ja tapakasvatukseen!

Viipurin koirat - Sakari

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.