Sami

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2013

6.5.2014
Sami muutti omaan kotiin.

6.3.2014
Sami pääsi kotihoitoon ja odottelee yhteydenottoja Turun seudulla.

Samin edistys kotihoidossa on ollut huimaa. Sami jumaloi kotihoitajaansa ja on koko ajan rohkeampi myös vieraiden kanssa, välillä he saavat jopa rapsuttaa. Kotioloissa Sami rakastaa hellyyttää, pussailua ja sylissä olemista. Sami on ahne ja namien avulla pelottavatkin asiat on helppo tehdä kivoiksi. Poikaa ei pelota koskaan niin paljon, etteivät herkut kelpaisi. Samoin muu koulutus on helppoa tämän älykön kanssa. Sami opettelee esimerkiksi luoksetuloa ja odottamista hyvällä menestyksellä. Sami on jopa ulkoillut vapaana, eikä vaikuta kovinkaan riistaviettiseltä. Sami pitää kaikesta tekemisestä ja rakastaa kehuja. Samista voisikin tulla hyvä harrastuskoira, kunhan sen ujouteen ensin panostetaan. Sami kulkee kauniisti hihnassa ja autoilee ongelmitta. Yksinolotkin sujuvat hyvin. Poika on myös sisäsiisti ja hoitotoimenpiteet eivät tuota ongelmia. Sami elää nyt suuremmassa koiralaumassa ja tulee porukassa hyvin toimeen, kunhan muut ovat hänelle kilttejä. Koirakaveri ei ole Samille kuitenkaan välttämätön.

25.2.2014
Ujo Sami päätettiin tuoda Suomeen kotihoitoon, missä sillä olisi mahdollisuus oppia reippaammaksi pojaksi ja oppia kotikoiran tavoille. Sami onkin hoitajansa opastuksella edistynyt jo muutamassa päivässä valtavasti. Sami on oppinut tykkäämään ihmisen läsnäolosta ja silityksistä sekä leikeistä toisten koirien kanssa. Sami on ujoudestaan huolimatta utelias poika, jonka tulevaisuus alkaa nyt näyttää mukavan valoisalta ja poika oppii uutta koko ajan. Sami on esimerkiksi miltei sisäsiisti ja hihnassa kävely onnistuu ongelmitta.

Samin kyselyihin vastaa Maija, maija.viipurinkoirat(at)gmail.com. Täytä adoptiohakemus ja ota sen jälkeen itse yhteyttä koiravaraajaan. Tutustu ensin adoptio-ohjeisiin.

10.9.2013
Sami on kovin kiltti pentu, joka ei tee itsestään numeroa, vaan tarkkailee mieluummin tilanteita pienen matkan päästä. Kunpa Sami silti saisi mahdollisuuden onnelliseen koiranelämään eli oman kodin ja omistajan!

Sami ja sen sisarukset Sanni ja Sakari oli hylätty Irinan tarhalle jo ihan pieninä pentuina. Nyt kolmikko on vihdoin siinä iässä, että on aika lähteä kokeilemaan tassujaan maailmalle.

Sami on sisaruksista ujoin: siinä missä Sanni kiiruhtaa ensimmäisenä tervehtimään tulijat, Sakari empii hetken, niin Sami jää kokonaan tarkkailemaan tilannetta pienen matkan päähän. Sami on kuitenkin utelias ihmisten suhteen, ja kovin kiinnostuneena se käveli perässäni aitauksessa. Silitykset Samia kuitenkin vielä jännittivät, joten Sami otti aina muutaman askeleen taaksepäin, kun varovasti koitin sen kuonoa silittää. Samin ilme näyttää kovin huolestuneelta ja sen katseesta pilkahtaa suru.

Sami kaipaisi jo pian omaan kotiin, jotta poika ei jäisi kasvamaan tarhalle ja kasvaisi mahdollisesti hyvinkin ujoksi koiraksi. Samilla on vielä hyvät mahdollisuudet reipastua, kunhan vain pian löytyisi joku hyväsydäminen ihminen, joka haluaisi antaa tälle monen silmissä niin tavallisen näköiselle, mutta kiltille nuorukaiselle kodin ja uuden elämän.

Ulkonäön perusteella vaikuttaisi siltä, että Samista löytyy saksanpaimenkoiraa. Ikäisekseen Sami on kuitenkin huomattavasti pienikokoisempi kuin saksanpaimenkoiran pentu olisi, joten todennäköisesti Sami jää selvästi esikuvaansa pienemmäksi.

Viipurin koirat - Sami