Gaia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suuri (n. 65 cm)
Syntymäaika: 2010

9.1.2014
Gaia sai kodin hoitopaikastaan Kirkkonummelta.

27.12.2013
Iloinen Gaia pääsi Suomeen kotihoitoon ja on osoittautunut oikein mallikkaasti käyttäytyväksi tytöksi! Gaia on hoidossa Kirkkonummella. 

Kaikkiin tapaamiinsa ihmisiin Gaia on suhtautunut iloisesti ja avoimesti, mutta ei kuitenkaan liian riehakkaasti. Hihnassa kulkeminen sujuu hienosti, Gaia on sisäsiisti eikä yksinjäämisenkään kanssa ole ollut ongelmia. Gaia kuuntelee kotihoitajaansa tarkasti ja vaikuttaa jo nyt tottelevaiselta tytöltä. Eipä siis uskoisi, että Gaia ehti asua vuosia tarhalla.

Gaia olisi varmasti onnellisin perheen ainoana koirana, sillä sitä eivät toiset koirat tunnu kiinnostavan. Kotihoitopaikassa Gaialla on kaverina uroskoira, ja sisätiloissa Gaia tahtoo pomottaa arempaa koiraa. Ulkona koirat tulevat ongelmitta juttuun.

1.1.2013
Gaia rakastaa ihmisiä: Gaia rakastaa myös leikkimistä, ja jos tyttö pääsee vielä leikkimään ihmisen kanssa, ei sen riemulla ole rajoja!

Gaia on asunut Irinan tarhalla jo pidempään, mahdollisesti pennusta asti. Gaia ei ole vielä mikään vanha tyttö, vaan arviolta noin parivuotias. Tarhalla asuminen ei ole onneksi saanut tyttöä masentumaan, vaan aina yhtä iloisesti se jaksaa tervehtiä jokaisen aitaukseen tulevan ihmisen.

Aiemmin Gaia oli varsin riehakas tyttö, ja sen suurinta huvia oli koittaa pihistää hanska kädestä tai mikä tahansa muu leikkimiseen kelpaava asia. Ja sitten kun Gaialle antoi oikean lelun, mikä riemu siitä syntyikään! Edelleenkin Gaia on leikkisä ja iloinen tyttö, mutta suurin riehakkuus alkaa olla jo hioutunut iän mukana pois.

Gaia on kooltaan varsin iso: korkeutta on arviolta 65 cm ja painoa varmasti yli 30 kg. Gaia sopisi siis kotiin, minne kaivataan koiran kokoista koiraa. Gaia arvostaisi varmasti omaa pihaa, jossa saisi aina halutessaan päivystää. Ei koirakaverikaan varmasti olisi haitaksi, varsinkin samaa kokoluokkaa oleva uros voisi Gaian mielestä olla oikein kiva leikkikaveri.

Koska Gaia on asunut pitkään tarhalla, eikä sillä ole välttämättä mitään kokemusta kodissa asumisesta, tulee se varmasti tarvitsemaan arkisten taitojen opettamista uudelta omistajaltaan. Mutta kyllä aikuinenkin koira oppii nopeasti uudet temput ja tavat, kunhan ne jaksetaan sille johdonmukaisesti opettaa.

Gaia on hyvin sydämellinen, sympaattinen ja leikkisä tyttö. Ulkonäöllään se ei herätä huomiota, kooltaan se on monen mielestä ”liian iso”, mutta silti sekin kaipaa kotia yhtä paljon kuin pienemmät ja erikoisemman näköiset koirat. Jos Gaialle voisi löytyä paikka elämässäsi, ole yhteydessä yhdistykseemme!

Viipurin koirat - Gaia

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.