Maura

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2014

20.10.2014
Onnekas Maura pääsi omaan kotiin.

3.9.2014
Mauraa onnisti ja se pääsi jatkamaan kodinetsintää Suomesta käsin. Maura on kotihoidossa Helsingissä.

Mauran kyselyihin vastaa Noora. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Nooran tavoittaa numerosta 040 8342427, soittoaika ma-pe klo 15-16. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

17.7.2014
Isot korvat uteliaisuudesta tarkkaavaisina Maura katselee ihmisiä: mistähän löytyisi ihminen, joka tarjoaisi hyvän ja turvallisen elämän tälle tytölle?

Maura ja sen viisi sisarusta, Mortti, Muisku, Metku, Malla ja Mai, tuotiin Irinan tarhalle heinäkuun alussa. Pennut olivat eläneet kaatopaikalla yhdessä emonsa kanssa, mutta ilmeisesti niiden olemassaolo sielläkin oli häirinnyt jotakuta niin paljon, että emo ammuttiin. Muutama avulias ja eläinrakas ihminen oli kuullut kaatopaikalla ilman emoa elävistä pennuista, ja he kävivät hakemassa pennut parempaan turvaan.

Maura on sisarusparven reippaimpia pentuja. Se painii ja leikkii iloisena muiden pentujen kanssa, välillä kuumassa auringossa torkahdellen, mutta haluaisi jo pian jättää tarhan taaksensa ja muuttaa omaan kotiin. Maura tulee tutustumaan tarhavieraisiin avoimena ja iloisena, mutta ainakin toistaiseksi myös rauhallisen nätisti. Eiköhän tämäkin tyttö kuitenkin löydä itselleen vielä lisää virtaa, ja onnistu aiheuttamaan omistajalleen pientä pään kivistystä muutamien nakerreltujen kenkien ja huonekalujen jälkeen.

Maurasta kasvaa ainakin keskikokoinen kaunis neitonen, ja jotta yhteiselo olisi mahdollisimman mukavaa kaikille, tarvitsee Maurakin riittävästi tapakasvatusta. Jos olet harkinnut päätöstäsi riittävän perusteellisesti ja valmis sitoutumaan koiraystävääsi ainakin yli kymmeneksi vuodeksi, odottaa Maura yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Maura

Viipurin koirat - Maura 12.7.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.