Mony

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2013

27.2.2014
Monyllä on oma koti.

14.1.2014
Mony on suloinen, pikkuruinen ja reipas pentu. Mikään lelukoira Mony ei kuitenkaan ole!

Mony ja sen sisarukset Guly, Buly, Zlata ja Demo ovat hauska joukkio. Ulkonäön perusteella olisi hyvin vaikea uskoa, että tämä viisikko todella on samaa pentuetta. Mony onkin ainoa, joka näyttää pienoismallilta pentujen emosta: lyhyet jalat ja kaunis, vaalea turkki ovat aivan samanlaiset kuin emolla. Pentujen emo on n. 35 cm korkea, lyhytjalkainen ja ystävällinen tyttö.

Mony on hyvin reipas tyttö. Malttamattomasti se juoksentelee ympäri huonetta ja etsii seuraavaa riehumiskaveria. Sellaiseksi kelpaavat niin kaikki muut koirat kuin ihmisetkin. Mony suhtautuu kaikkeen avoimesti ja iloisesti ja se antaakin itsestään kovin hyväntuulisen kuvan.

Vaikka pentujen emo on varsin pieni, voi pennuista kasvaa emoaan selvästi suurempia. Jättiläisiksi nämä pennut eivät varmasti vartu, mutta korkeutta tulee kuitenkin todennäköisesti enemmän kuin emolla. Vilkkaat ja aktiiviset pennut etsivätkin koteja, joissa pienehköihinkin koiriin suhtaudutaan kuten isompiinkin, eli koirien kanssa ollaan valmiita lenkkeilemään, leikkimään ja kouluttamaan kuten pitää.

Viipurin koirat - Mony

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.