Nyyti

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

8.12.2014
Nyyti sai oman kodin.

23.11.2014
Pikkuinen Nyyti pääsi Suomeen kotihoitoon reipastumaan ja odottaa sopivia kotiehdokkaita Vihdissä.

Nyytin kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 arkisin klo. 15-16, kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

13.10.2014
Voi pikkuista Nyytiä, kukahan olisi kiinnostunut tarjoamaan sille kodin? Nyyti on vielä ujo tyttö, jonka olisi hyvä päästä pian omaan kotiin reipastumaan.

Nyyti ja sen sisarukset Nipsu, Nelson, Nanna, Nasu ja Nessi pelastettiin syyskuussa varuskunnan alueelta. Ne elelivät siellä ilmeisesti villeinä vanhempiensa kanssa, joista ainakin isä on kuulemamme mukaan jack russel-tyyppinen koira. Osassa kuvista on myös pentujen emo. Ihmiset eivät kohdelleet koiria kovinkaan hyvin ja pennut saatiin turvaan Irinan tarhalle. Nyt sisarukset toivovat, että onni olisi myöden ja oma koti löytyisi ennen kylmän talven tuloa.

Nyyti on sisaruksista ujoimpia. Muiden pentujen hyppiessä innoissaan porttia vasten, pysyttelee Nyyti visusti turvallisen välimatkan päässä ja tutkailee kulmiensa alta huolestuneena tapahtumia. Tytön saa napattua syliin kuvattavaksi, mutta Nyytin mielestä sylissä oleminen on vielä kovin jännittävä asia eikä se osaa tehdä oikein muuta kuin silmät huolesta laajentuneina pähyillä ympärilleen. Kun tytön laskee takaisin alas maahan, hakee se turvaa sisaruksistaan ja painaa päänsä niiden väliin piiloon.

Nyyti vaikuttaa kiltiltä ja sympaattiselta tytöltä, mutta on vielä kovin ujo. Se ei ole myöskään välttämättä koskaan asunut ihmisten kanssa kotioloissa, joten harjoiteltavaa tulee siis varmasti riittämään. Olisi hyvä, että uudella omistajalla olisi aiempaa koirakokemusta eikä reipas koirakaveri uudessa kodissa näyttämässä mallia olisi lainkaan huono juttu.

Nyyti etsii ihmistä, joka haluaa näyttää sille, ettei elämässä tarvitse aivan kaikkea pelätä. Uusi omistaja jaksaa ymmärtäväisesti rohkaista Nyytiä uusien ja pelottavien asioiden äärellä eikä heitä hanskoja tiskiin vastoinkäymisten edessä. Jos pieni Nyyti sulatti sydämesi, sinulla on aikaa ja kärsivällisyyttä ja olet valmis sitoutumaan koiraan koko sen loppuelämäksi, odottaa Nyyti jo malttamattomana yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.