Guly

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2013

13.3.2014
Pikkuinen matkasi omaan kotiin.

14.1.2014
Touhukas Guly jaksaisi peuhata päivät läpeensä! Tämä iloinen tyttö jäänee pienehköksi myös aikuisena.

Guly ja sen sisarukset Mony, Buly, Zlata ja Demo ovat hauska joukkio. Ulkonäön perusteella olisi hyvin vaikea uskoa, että tämä viisikko todella on samaa pentuetta. Guly muistuttaa väriltään emoaan, mutta jalat sillä ovat suhteessa pidemmät. Pentujen emo on n. 35 cm korkea, lyhytjalkainen ja ystävällinen tyttö.

Guly on sisarustensa kaltainen, iloinen ja leikkisä pentu. Ihan vähän Guly epäröi vieraisiin ihmisiin tutustumista ja varsinkin syliin ottamista, mutta jännittäminen unohtuu pian, kun sylissä pääsee nauttimaan silityksistä. 

Vaikka pentujen emo on varsin pieni, voi pennuista kasvaa emoaan selvästi suurempia. Jättiläisiksi nämä pennut eivät varmasti vartu, mutta korkeutta tulee kuitenkin todennäköisesti hieman enemmän kuin emolla. Vilkkaat ja aktiiviset pennut etsivätkin koteja, joissa pienehköihinkin koiriin suhtaudutaan kuten isompiinkin, eli koirien kanssa ollaan valmiita lenkkeilemään, leikkimään ja kouluttamaan kuten pitää.

Viipurin koirat - Guly

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.