Anelma

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

27.11.2014
Siskokset saivat yhteisen kodin.

23.11.2014
Anelma jätti kylmän tarhan ja matkasi Suomeen kotihoitoon. Anelma on kotihoidossa Kotkassa.

Anelman kyselyihin vastaa Ira. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Iran tavoittaa osoitteesta ira.viipurinkoirat@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

13.10.2014
Anelma on kaino ja nöyrä tyttö, jonka suurin toive olisi löytää oma koti ennen talvea. Anelma hylättiin tarhalle yhdessä siskonsa kanssa.

Anelma ja siskonsa Unelma hylättiin Irinan tarhalle loppusyksystä. Voimme vain arvailla, miksi joku halusi niistä eroon. Ehkä entinen omistaja ei jaksanut enää huolehtia kasvavista pennuista vaan katsoi parhaaksi näyttää niille ulko-ovea. Toivomme kuitenkin, että nyt siskosten onni kääntyy ja niille löytyisi hyvät ja rakastavat kodit Suomesta.

Anelma on siskonsa tavoin hyvin nöyrän oloinen tyttö, joka epäuskoisena ihmettelee huolestuneiden otsaryppyjen alta, haluaako joku tosiaan tulla antamaan juuri sille huomiota. Anelma kävelee rauhallisena, joskin hieman varovaisena luokseni tekemään tuttavuutta. Tyttö katselee surumielisillä silmillään omiani, lipaisee muutaman kerran kielellään käsiäni ja jää eteeni nököttämään nauttien kiitollisena rapsutuksista. Poistuttuani liikuttava silmäpari jää tuijottamaan hiljaisena taakseni kuin pyytäen, että voisinpa ottaa sen mukaani ja viedä pois.

Anelma etsii ihmistä, joka on valmis sitoutumaan tyttöön ehdottoman sataprosenttisesti eikä hylkää sitä enää koskaan. Se tuskin on saanut vielä lyhyen elämänsä aikana nauttia kovin monista hyvistä asioista, joten tyttö odottaa kovasti, että joku ihana ihminen näyttäisi sille, että elämässä on paljon muutakin kuin vain murhetta ja huolia.

Viipurin koirat - Anelma 8.11.2014

Viipurin koirat - Anelma 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.