Riina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suuri (65-70 cm)
Syntymäaika: 2009

27.3.2014
Riina matkusti omaan kotiin.

27.1.2014
Upea Riina pääsi pienelle kävelylle tarhan ulkopuolelle ja näytti hallitsevan hihnakävelyn hienosti. Kävely tallentui myös videolle.

Viipurin koirat - Riina 25.1.2014

Viipurin koirat - Riina 25.1.2014

25.12.2013
Riina on iso, mutta hyvin ystävällinen ja varsin rauhallinen tyttö. Riina hylättiin tarhalle kodista.

Riina oli jätetty ilman selityksiä Irinan tarhalle marraskuussa. Omistaja oli kertonut tytön olevan 4-5 vuotias, mutta muuta hän ei sitten ollut sanonutkaan. Riina-raukka on nyt joutunut sopeutumaan tarhan äänekkääseen elämään, mikä on kotikoiralle aina rankka paikka.

Riina ei kuitenkaan ole tilanteesta masentunut, vaan se ottaa meidät vierailijat vastaan sydämellisen iloisesti. Isot tassut tömähtävät olkapäilleni, kun Riina haluaa tehdä itseään tutuksi. Kiltisti Riina kuitenkin palauttaa tassunsa maan tasalle, kun ystävällisesi kerron sille, että tutustuisin mieluummin niin.

Riina ei ole mikään turha sählääjä, vaan enemminkin utelias ja reipas tyttö. Häntä heiluen se odottaa ketä tahansa aitaukseensa, ja hyvin onnellisena se nauttii rapsutteluhetkestämme. Kuvien ottaminen tytöstä onkin vähän hankalaa, kun Riina ei millään haluaisi pysyä viereltäni yhtään kauempana.

Riina vaikuttaa luottavaiselta ja hyväntahtoiselta koiralta. Se on kooltaan kuitenkin varsin suuri, joten Riinan kodissa on syytä olla aiempaa kokemusta koirista. Ainakaan vielä Riina ei ole osoittautunut juurikaan haukkuvaksi koiraksi, joten sen puolesta kerrostaloasumistakaan emme pidä mahdottomana ajatuksena.

Isona koirana Riina tulee tarvitsemaan paljon liikuntaa ja varmasti jonkin verran myös tapakasvatusta, ellet sitten satu omistamaan vain sellaisia ystäviä, joiden mielestä tassut olkapäillä tervehtivä koira on pelkästään ihana asia. Riina on ainakin tarhalla tullut toimeen hyvin niin urosten kuin narttujenkin kanssa.

Viipurin koirat - Riina

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.