Essi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2013

27.2.2014
Essillä on oma koti.

16.12.2013
Essi on kovin siro ja suloinen tyttö. Reippaasti pieni häntä vipattaen se tulee tervehtimään, ja syliin pääseminen on Essistä ihana juttu.

Essi ja siskonsa Emmi syntyivät tarhalla. Niiden emo on hyvin arka narttu, joka päätyi tarhalle viimeisillään raskaana. Pentuja syntyi useampia, mutta ainoastaan sitkeät Essi ja Emmi selvisivät hengissä.

Essi on siskoksista reippaampi. Uteliaasti molemmat siskot kyllä lähestyvät vieraitakin ihmisiä, mutta siinä missä Emmi viime senteillä vähän pysähtyy ihmettelemään, rientää Essi hyppimään vasten. Syliin nappaaminen onnistuu helposti ja siinä meitä katsellen Essi tuntuu kovin nauttivan olostaan.

Essi vaikuttaa hyvin iloiselta ja sydämelliseltä tytöltä. Mutta koska se on syntynyt tarhalla eikä se ole mitään muuta maailmaa koskaan nähnyt, tulee uuden omistajan valmistautua hyvin siihen, että Essille pitää rauhalliseen tahtiin esitellä kaikkea uutta ja ihmeellistä elämässä vastaan tulevaa.

Essin emo on pienehkö keskikokoinen narttu, ja Essikin vaikuttaa niin sirolta pennulta, että tuskin se aivan jättiläiseksi venähtää. Essi voisi muuttaa Suomeen tammikuun puolenvälin jälkeen.

Viipurin koirat - Emmi & Essi

Viipurin koirat - Essi

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.