Fima

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

22.9.2015
Fiman (nyk. Mörkö) kuulumisia:

"Kohta vuoden meillä asunut Mörkö halusi lähettää terveiset! Pikku pojasta on kasvanut aikamoinen villiviikari. Luiden syönti on Möröstä hauskaa ajanvietettä, sellainen on lähes aina suussa. Jos luut ovat loppu Mörkö saattaa syödä matonkulmaa tai kengännauhoja, muuten on oikein tottelevainen poika.

Muita Mörön harrastuksia on uiminen. Tänä kesänä pikku poika kokeili ensikertaa uimista, ja se oli melko hauskaa. Mörkö viihtyy myös metsässä, pienissä jaloissa on aikamoinen ponnistusvoima, kun viikari hyppii kantojen yli. Ikkunasta on myös mukava tuijottaa maailmanmenoa. Mörkö saattaa viihtyä tuntejakin ikkunan ääressä.

Mörkö on hankkinut itselleen huomattavasti isompia koirakavereita joiden kanssa on rajut painileikit. Mörkö ei kuitenkaan missään nimessä jää alakynteen.

Mörkö on ottanut tehtäväkseen toimia herätyskellona. Viikonloppuisin villiviikari tulee herättelemään aamulla klo 6. Jos silloin ei vielä herätä, viikari jää jalkopäähän odottelemaan ja tuijottamaan.

Ollaan tosi onnellisia, että saatiin Mörkö<3 Kiitos!"

11.3.2015
Kuvia Fimasta omassa kodissa.

27.11.2014
Pikku Fima muutti Suomeen.

16.10.2014
Fiksu ja filmaattinen Fima etsii kotia tositarkoituksella! Fima on paitsi suloinen, myös kovin iloinen ja reipas pikkupoika.

Viisi pientä pentua ja emo löytyivät elokuussa pietarilaisesta roskasäiliöstä. Pennut olivat nälkiintyneitä ja likaisia, mutta onneksi paikalle sattui hyväsydäminen ihminen, joka halusi pelastaa karusti hylätyn pikkuperheen. Kaikeksi onneksi pennut selvisivät hyvän hoidon avulla ja ihan pian nämä vipeltäjät ovat valmiina muuttamaan omiin koteihin! Olgan tarhalla pennut saivat nimet Lariska, Fima, FiliaFoma ja Stepan. Emo sai hoitopaikan muualta, kuvissa on kuitenkin yksi kuva myös emosta.

Fima on varsinainen söpöläinen. Leikkikoiraksi voisi poikaa helposti luulla! Mutta sitten kun Fima saa leikkihepulin ja sinkoilee pitkin huonetta, voi hyvin äkkiä todeta, että tämä viikari on kaukana leikkikoirasta.

Fima on reipas ja sosiaalinen poika, joka rakastaa niin ihmisiä kuin toisten koirien kanssa leikkimistäkin. Karu elämänalku ei näytä jättäneen Fimaan jälkiä, vaan Fima suhtautuu hyvin luottavaisesti niin uusiin ihmisiin kuin tilanteisiinkin.

Pentujen emo on hieman kissaa isompi, joten mitään jättiläisiä näistä pennuistakaan tuskin kasvaa. Pieni koirakin on kuitenkin aito koira ja tarvitsee samoja asioita kuin isommatkin: tapakasvatusta, runsaasti ulkoilua ja muuta koiramaista aktiviteettia. Fima ei siis tahdo leikkikoiraksi, vaan reippaaksi ulkoilu- ja vaikka harrastuskaveriksi aktiiviselle koiraihmiselle!

Viipurin koirat - Fima 11.10.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.