Zeta

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

29.4.2014
Zeta muutti omaan kotiin Vantaalle.

21.4.2014
Iloinen Zeta on osoittautunut fiksuksi ja reippaaksi pennuksi! Zetaa pääsee ihastelemaan kotihoitopaikassa Espoossa.

Kotihoitaja kertoo Zetasta:
"Zeta on ollut meillä nyt reilun viikon, hän on aivan uskomaton pentu! Kotona on mielettömän reipas, menee innoissaan tervehtimään uusia ihmisiä ja parkkeeraa rapsutettavaksi. Ihmiset ovat selkeästi parasta mitä Zeta tietää, heti ruuan jälkeen;). Zeta on myös yllättävän rauhallinen pentu, mieluiten hän lepäilisi sylissä. Intoutuu kyllä leikkimään kun oma koirani tarpeeksi haastaa. Zeta osaa jäädä hienosti yksin kotiin. Hetken saattaa piipata, mutta sen jälkeen hiljenee.

Ulkona maailma on vähän jännittävämpi paikka, mutta silti Zeta on paljon reippaampi kuin olisin ikinä kuvitellut! Hihnassa kävelee hienosti sekä pannalla että valjaissa. Haukahtelee ja tuhahtelee vähän vastaantuleville koirille, mutta namilla mennään nätisti ohi. Zeta on ollut muutaman kerran vapaanakin pihalla, osaa tulla jo viheltäessä luokse. Kaverin koirien kanssa ollaan kerran käyty lenkillä, siinä aikansa nuuskivat ja sen jälkeen Zeta oli suht välinpitämätön.

Zeta on todella sopeutuvainen. Ollaan viikon aikana käyty useammassa paikassa kylässä. Hän ei arkaile yhtään, vaan käy tervehtimässä ihmiset, tutkii paikat ja sen jälkeen on kuin kotonaan.

Kaiken kaikkiaan Zeta on todella luottavainen ja rakastettava pentu, josta saa uskollisen koiran itselleen. Zeta on myös tottunut kaneihimme hienosti. Murtunut etujalkakaan ei ole vaivannut yhtään, joten Zeta juoksee ja touhuaa kuten ikäisensä pennun kuuluukin."

Mikäli kiinnostuit Zetasta, tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä sitten adoptiohakemus. Ota sen jälkeen yhteyttä Zetan yhteyshenkilöön: Laura, laura.viipurinkoirat(at)gmail.com.

9.3.2014
Zeta on iloinen ja ystävällinen tyttö. Valitettavasti sille kävi pikkupentuna onnettomuus ja sen toinen etujalka murtui. Murtuma on nyt kuitenkin hoidettu kuntoon.

Zeta hylättiin emonsa Mantan sekä sisaruslauman kanssa Irinan tarhalle, kun pennut olivat alle kuukauden ikäisiä. Pentujen emo Manta on erittäin ystävällinen ja rauhallinen tyttö, joten jos pennuista kasvaa yhtään äitinsä veroisia, tulee niistä oikein mukavia tyttöjä! Zetan siskoja ovat Zinaida ja Zahra.

Zetan toinen etujalka murtui tytön ollessa parikuinen. Zeta pääsi heti eläinlääkärin hoitoon ja jalka hoidettiin klinikalla kuntoon. Murtuma on nyt parantunut ja Zeta on taas tarhalla. Zeta ei onnu jalkaansa, mutta jalassa näkyy muistona murtumasta rustoinen patti, joka ei vaikuta kivuliaalta.

On ikävää, että jo noin nuorena Zeta loukkasi jalkansa. Uskomme ja toivomme, että jalka on kuitenkin niin hyvin parantunut, että Zeta pystyy elämään sen kanssa normaalisti. Tokikaan Zetasta ei agilitykoiraa tule, mutta toivottavasti viastaan huolimatta tämä rauhallinen ja ystävällinen tyttö saisi jonkun sydämen silti heltymään. Zeta vaikuttaa avoimelta ja tasapainoselta pennulta, joka pitää niin ihmisistä kuin toisista pennuistakin.

Ulkonäön perusteella pennuissa voisi olla saksanpaimenkoiraa, joten joku koiramainen harrastus voisi myös olla näiden tyttöjen mieleen. Pääasia kuitenkin on, että Zeta saa paljon huolenpitoa, riittävästi peruskoulutusta ja runsaasti mielekästä tekemistä, niin että elämä on kunnon koiranelämää!

Viipurin koirat - Zeta

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.