Elka

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

13.3.2014
Elka matkasi omaan kotiin.

22.2.2014
Elka haluaisi tuoda valoa talveen ja iloa kevääseen! Vielä Elka ujostelee vieraita ihmisiä, mutta kunhan tyttö pääsisi omaan kotiin, pääsisivät jännittävät asiatkin unohtumaan.

Elka ja sen emo Eshka sekä sisarukset EfimElai ja Egorka löytyivät kovalla pakkasella lumihangesta. Joku oli ne sinne oletettavasti tarkoituksella heittänyt, eivät niin pienet pennut olisi kauaa hangessa selvinneet hengissä. Olga haki kodittoman sakin tarhalleen ja nyt ne kaikki toivovat löytävänsä täydelliset kodit itselleen.

Elka on pentueen ainoa tyttö. Mikään prinsessa Elka ei silti ole, vaan enemmänkin aito vauhtimimmi. Vieraat ihmiset tosin vielä jännittävät Elkaa, ja tyttö mieluiten pysyttelisi pienen välimatkan päässä meistä. Kuitenkin jännityksestä huolimatta Elka antaa ottaa itsensä syliin ja kiltisti ottaa siinä vastaan silitykset.

Elka on todella vetoava tyttönen, joka etsii itselleen sopivan reipashenkistä omistajaa, joka kuitenkin osaa totuttaa vielä vähän arkaa tyttöä uusiin tilanteisiin ja asioihin. Maratoneja ei tämän tytön kanssa tarvitse juosta, mutta miksikään sohvankoristeeksi Elka ei silti halua!

Pentujen emo Eshka on noin 40 cm korkea, siro tyttönen. Emme osaa sanoa kuinka suuriksi nämä pennut lopulta kasvavat, mutta voinee olettaa, että aivan jättimäisiä niistä ei tule. Pennuissa lienee ripaus jotain terrieriä, joten uuden omistajan tulee varautua vähän terrierimäiseen luonteeseen.

Viipurin koirat - Elka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.