Osku

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

10.10.2014
Osku ilahduttaa nyt omassa kodissa.

14.8.2014
Hei kaikki, täältä tulee Osku! Osku on iloinen koirapoika varustettuna isolla kultaisella sydämellä ja isoilla pehmoisilla tassuilla.

Osku odottaa omaa loppuelämän kotiaan Irinan tarhalla, jolle on harmillisesti päätynyt tänä syksynä suuren suuri joukko kodittomia pentuja.

Osku on sosiaalinen ja reipas poika, joka tulee iloisesti tervehtimään vieraita. Osku erottuu muista pennuista ainakin vähän jämäkämmän ulkonäkönsä perusteella, mutta minkäs sitä kukaan omalle ulkonäöllensä mahtaa. Toistaiseksi poika on kuitenkin mukavan rauhallinen, mutta kotioloissa saattaa siitäkin vielä kuoriutua menevä penturiiviö, jolla on kepposet ja kenkien pureskelu mielessä.

Osku on reipas poika, mutta tarhalla kasvaminen on nuorelle pennulle ikävää. Osku haluaisi paljon mieluummin nautiskella pimenevistä illoista lämpimässä oman ihmisen kainalossa kuin värjötellä ankealla ja isolla koiratarhalla. Oskusta saa varmasti myös mitä mainioimman kaverin niin lenkkipoluille kuin yhteisiin harrastuksiinkin. Uuden kodin on myös hyvä huolehtia nuoren Oskun tapakasvatuksesta, jotta aikuinen ja iso Osku osaa hyvällä käytöksellään hurmata kaikki lähitienoon neidot.

Jos kodissasi on Oskun mentävä aukko, odottaa poika innolla yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Osku 16.8.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.